Rekao sam da više neću pisati,ali vrag mi neda mira.Možda su komentari bili šala,a i sam sam si kriv,jer sam nejasno napisao,naime brzina mi se smanjila,jer sam osiromašio smjesu na uštrb perfomansi,ali sam dobio veću uštedu.
Plin koji se dobije je plin praskavac koji itekako eksplodira,ali je bit u tome da se odmah potroši pa nema skladištenja.Naravno uvijek može biti sranja,ako se ne radi po PS-u.Nesmije se HHO gen. spajati na prekidač,jer se može zaboraviti isključiti i evo sranja,čak su i kartere znali izbiti.Znači mora dobiti napajanje preko releja kad motor proradi.
Što se tiče uložene energije zapitajte se koliku struju troši rasvjeta u autu,a ovaj generator radi na pišljivih 7A,alternator to i ne osjeti,pogotovo oni jači .Ako nekoga baš interesira može pogledati ovaj forum koji je jedan od najjačih kod nas
http://www.hho-tehnologija.info/forum.php.Tu ima ljudi iz svih krajeva bivše Yuge i dečki su daleko otišli.
Samo sam htio malo obogatiti ovaj forum sa mojim iskustvima.
Nema tu nekog čarobnjaštva,nekim autima će se smanjiti potrošnja ,nekima skoro ništa,a zašto,e to je već drugi par opanaka.
Pozdrav svim ljudima dobre volje