gdje ne klize imao kod mene drug, nove sportive. Malo pale temperature oko 5 stepeni i kisa, okretale se ko lude.Ne klize Sportiva na mokrom toliko
Ps: logicno pod gasom
Ok su sportive ali imaju prevelik hype
gdje ne klize imao kod mene drug, nove sportive. Malo pale temperature oko 5 stepeni i kisa, okretale se ko lude.Ne klize Sportiva na mokrom toliko
Daj bolan 70 ks i 150 Nm je vrti trecom. Ne kazem da je smece samo je guma prenahvaljena Sportiva je ok kao i svaka druga guma slicne cijene. Da kupis kakvu god sigurno neces voziti drag ili hill climb pa da kazemo da je losa. Guma je ok ko normalno vozi i ko ima iskustva. Po vasim pricama Sportiva zajebala Continental i MichelinTaj Goodyear je skoro duplo skuplji od Sportive, o cemu pricamo?
Odgovorno tvrdim da će svaka ljetna guma provrtit na 5 stepeni na punom gasu prvom ili drugom, inace imas malo konja
Al eto nema veze, upravu si, smece
To kvačilo proklizava, a on misli gumeIspod 7 stepeni drasticno opadaju performanse ljetnih guma. To da ih vrti neki mlin trecom je u razini viceva za vrtic. Al pobijedio si. Od danas svi preko 50KS kupuju samo Miselin
Ljetne gume a ne zimske ljeti
Htedoh da se umesam u raspravu ali kad procitah da 70ks provrti u trecoj to mi bilo dovoljno
Pa ne moras, zasto komentarises onda?
Sta hoces reci da imas gumu koja se "stvrdne" na nizoj temperaturi, i na kolovozu gdje ima vise vode da nije moguce po punim gasom da guma slajdra tj vrti u prazno. Ne budi smijesan
Samo da znas obrtni moment ili grubo receno sila savijanja/okretanja
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока