Član
Ne sikiraj se ti za to.Jarane hoćel tebe ijedan problem zaobići sa tim Passatom?
Ne sikiraj se ti za to.Jarane hoćel tebe ijedan problem zaobići sa tim Passatom?
Pokusat cuProbaj da zamenis prednje tockove stavi nazad a zadnje napred pa probaj ako se onda ne cuje znas da je do guma a ne do lezajeva
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Joj, svi danas salju postom za neku sicu.
Ja vozim na Kelly UHP trenutno i ok su gume a vjerujem da su 80-85KM po komadu 16ke
Imas i Savu UHP i sportivu. Mislim da su sve bolje od tih nabrojanih, mozda Dayton da je ok, ovo ostalo ja ne bi[/QUOTE
Dayton se pravi u italiji , njih cu ili sportivu performance .hvala.Imam dayton ljetne, na autu od 200ks, služe svrsi.
Imao sam i trackmax, isto OK, ali sam uvijek imao na umu da vozim gume najniđe klase.
Imam dayton ljetne, na autu od 200ks, služe svrsi.
Imao sam i trackmax, isto OK, ali sam uvijek imao na umu da vozim gume najniđe klase.
Kelly trenutno nema na stanju.Joj, svi danas salju postom za neku sicu.
Ja vozim na Kelly UHP trenutno i ok su gume a vjerujem da su 80-85KM po komadu 16ke
Imas i Savu UHP i sportivu. Mislim da su sve bolje od tih nabrojanih, mozda Dayton da je ok, ovo ostalo ja ne bi
Znam,al iskreno i kod mene je penzija Osim autoputa do mora 130 i to je to.Pa naruci gume koje hoces. Otac je kupio Sportivu 15ke, kaze da su ok. Mada on je ono penzija voznja pa njemu valjaju svake samo da nisu ispuhane i probusene Kelly drže solidno u 17" varijanti al UHP model, ima i HP koliko sam upratio. Nije sad ko na šinama al može se s njima poganjat kroz krivine bez nekih većih problema. Skoro su kao Bridgestone Turanza al dosta losije od COntinentala. Sto se trosenja tice, nije izrazeno kao kod Contija, bar u ovih 10tak hiljada sto sam na njima presao