N
nenad
SamiRX-8 je napisao(la):Mogu mislit kakva su vam to vremena bila, a sad kontate cim ga pritisnete
Ja kad sam tek polozio super 98 bio 1,07 pa se za "cenera" navozas
SamiRX-8 je napisao(la):Mogu mislit kakva su vam to vremena bila, a sad kontate cim ga pritisnete
ErRoR je napisao(la):Plin,Plin i Plin izgleda da nam nema druge! Mada znam da je politika jeben sport, tako da kada vecina pređe na plin i on ce otici na 2km!
Astra je napisao(la):eh nenade i ja se sjecam toga,prije tacno 3 godine i 3-4 mjeseca kad sam polozio 1,10 bio benzin,za 50 maraka natocih vozas se do beskonacnosti ,dok ti noge ne otpadnu ...
koki+ je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):i ja sam cuo da bi trebalo da poskupi, pa da onda drasticno opadne, jer je dolar poceo ponovo rasti...
dolar skocio ili ne skocio kod nasih ostaje cjena ista . gdje to ima da je disel toliko skuplji od benzina
.Sale je napisao(la):nije sinko da bude.. vec kad bude ( a kako je krenulo vrlo brzo ce.. )
nije to politika, to je ekonomijaErRoR je napisao(la):Mada znam da je politika jeben sport, tako da kada vecina pređe na plin i on ce otici na 2km!
tibor987 je napisao(la):JEbalo majku ova BiH je vrh...imamo more, piramide, Troju u hercegovini sad jso i naftu...sta nam jso drugo treba ahahahahhaha