Član
rs6 je napisao(la):ti si alisin rodjak ? sljiva mi je pric'o o golfu .... premocan je ovako na slikama, mogu mislit uzivo
Da jesam Alisin rodjak hehe znacii pricoo je sljiva hehe
rs6 je napisao(la):ti si alisin rodjak ? sljiva mi je pric'o o golfu .... premocan je ovako na slikama, mogu mislit uzivo
selmir_tz je napisao(la):rs6 je napisao(la):ti si alisin rodjak ? sljiva mi je pric'o o golfu .... premocan je ovako na slikama, mogu mislit uzivo
rs6 je napisao(la):selmir_tz je napisao(la):rs6 je napisao(la):ti si alisin rodjak ? sljiva mi je pric'o o golfu .... premocan je ovako na slikama, mogu mislit uzivo
jasta je vala nahvalio ti je auto nema govora, doduse ovo se ne moze ne pohvalit
nebojsa1994 je napisao(la):Prijatelju pozajmis kojeg konjica? auto ti je strava obozavam sestice :123:
selmir_tz je napisao(la):nebojsa1994 je napisao(la):Prijatelju pozajmis kojeg konjica? auto ti je strava obozavam sestice :123:
hehe moze moze =D , sestica je zakon =D
nebojsa1994 je napisao(la):selmir_tz je napisao(la):nebojsa1994 je napisao(la):Prijatelju pozajmis kojeg konjica? auto ti je strava obozavam sestice :123:
hehe moze moze =D , sestica je zakon =D
jbg hvali mi koji konjic do 140 nije puno samo cetri komada da zaokruzim nema nema svabo je svabo
Frenkie-3B je napisao(la):Kad ce ljetna obuca na R golfersa i kako te slusa novi dsg