Član
Kakvom papiru druze jbt pa hoces da pobijes fabricke perfomanse jbt...kojim argumentima? Ja nisam nikad reko da svaka benzinjara dere svakog dizela to si ti nabacio nego sam reko da ti nederes getacu peticu...nema tu nikakvog papira prijatelju...auto ide od 0-100 za 7s i toliko i ide...tvoj fabricki ide 8,6...hoces li i to da kazes da je samo na papiru? Mani gluposti ba...sad je chipan i kolko ide? Mozda 7,4 / 7,5 al ti opet DERES getace...daj ba jbt nismo djeca...
A za ovog astru lika ja ne znam u kojem ti svijetu zivis...prvo lupas kako je razlika u potrosnji izmedju dizela i benzinca istih zapremina 10l a sad lupas kako ce bit razlika u cijeni 15 milja maraka...jesil siguran da ti zivis u realnosti? Svasta...dosta od mene..zivili vi meni svi...
:icon_exclaim:
A za ovog astru lika ja ne znam u kojem ti svijetu zivis...prvo lupas kako je razlika u potrosnji izmedju dizela i benzinca istih zapremina 10l a sad lupas kako ce bit razlika u cijeni 15 milja maraka...jesil siguran da ti zivis u realnosti? Svasta...dosta od mene..zivili vi meni svi...
:icon_exclaim: