Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hvala, ove felge ce biti na autu jedan period tokom zime sam dosta sitnica skupljao sad samo lagano postavljanje folije su mi tezi problem jer mi treba suncan i slobodan dan a to dvoje nemogu da spojim nikako ili sam zauzet ili je lose vrijeme, ali polako i to cu rijesiti uskoro
napokon postavio i sjedista, napatio sam se pravo oko postavljanja vozacevog sjedista ali sam ga uglavio nekako ali moracu jos nekih prepravki uraditi, evo par slika mada su lose
ko bi rekao da su to sjedista sa predhodnik slika, predobro si ih restaurirao super pristaju u golfu, jos bokovi i pozadina sjedista crna poklapa se za vrhovima tapacirunga:icon_biggrin:
fino su legla sjedista ja sam zadovoljan, samo vozacevo trenutno nemogu pomjerati nazad i naprijed sad sam namjestio kako meni odgovara, ali i to cu rijesiti ovih danam sutra aBd kad dodjem sa posla idem namontirati gume na felge i postaviti ih na auto
felge ofarbane, ali mi se nesvidja kako je boja ispale previse svijetle mozda bi na tamnije auto fino stajale ali na bijelom ne, tako da cu ih najvjerovatnije ponovo farbati. neznam sta da radim:icon_mad:
danas felge ofarbane ponovo, sutra bi trebao da ih postavim, boja izgleda nije lose ispala posto se nijansa nevidi dobro pod svjetlom u garazi, evo par slika ali lose su blic zeza pa se dobije drugi efekat boje :icon_smile:
heheh, da ste samo vidjeli uzivo kako je prvi put boja ispala, isto kao da su niklovane, sad je dosta normalnija boja vidjecemo sutra jos pod dnevnim svjetlom