Član
Solomaher je napisao(la):Extra čučeJoš par detalja u toj boji i full
A prednji branik bez utora za tablicu, jesi ti pravio ili...?
Branik sam pravio i nije neki problem samo ti trebaju dvije karambolke
Solomaher je napisao(la):Extra čučeJoš par detalja u toj boji i full
A prednji branik bez utora za tablicu, jesi ti pravio ili...?
edin.m je napisao(la):Odlicna dvica svaka cast![]()
MeBeSad je napisao(la):Ma kakvi crni kristalni klinci...
Moj prijedlog maska sa stare tipe sa vise rebara i izvuci cizu ovom plavom bojom ko i sa felgi...i izvuci cize po branicima...gti ralici i mozda narandjaste zmige naprijed il na blatobranima stavi bijele...
inace dobro su mu legle fele, krenuo si dobirm putem![]()
Yellow je napisao(la):Jedina stvar koja mi se, na ovom savršenom golfu ne sviđa, su bijeli žmigavci naprijed, inače sve pet
zlajaaa je napisao(la):slikaj nam bliže, da vidimo kako izgleda streč. Odlično izgleda![]()
tako sam i konto necu da djidjam da mi auto sljasti...peko je napisao(la):MeBeSad je napisao(la):Ma kakvi crni kristalni klinci...
Moj prijedlog maska sa stare tipe sa vise rebara i izvuci cizu ovom plavom bojom ko i sa felgi...i izvuci cize po branicima...gti ralici i mozda narandjaste zmige naprijed il na blatobranima stavi bijele...
inace dobro su mu legle fele, krenuo si dobirm putem![]()
+1
nemoj samo pretjerati sa plavim linijama....mislim da ti je dovoljno po masci I branicima
a sto se tice felgi...znao si ti sta kupujes :lol:
Skrabo je napisao(la):Dobra sjedista,felge su :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:
Sta mislis o nekim rubovima,lajsnama i slicno ?.Nije to puno para
Jesi li narucio one optiezre,je li pomoglo ista ?
Felge su sex mrtvi :lol:
soffa je napisao(la):super se razvukla guma steta sto ne slika citavo auto..a i u unutrasnjosti imas lijepih stvari sjedista i volan ostalo ne vidim ali koje treba osvjeziti i podmladiti..a za naziv teme obrati se nekom od administratora u PP i napisi naziv teme kako hoces i oni ti promjene..![]()