Golf mk2 1.8 GT new

Golf mk2 1.8 GT new

Član
RE: Golf mk2 18 GT new

Dobra ti ova full oprema jesu ovo parking senzori??hahhaha..samo naprijed..opozzz

Član

bad_look je napisao(la):
Dobra ti ova full oprema jesu ovo parking senzori??hahhaha..samo naprijed..opozzz

jbg diskovi nazad, ventilirajuci naprijed, bord kompjuter, xenoni, alu felge, sportska sjedista, kozna tabla pa eto sad i parking senzori u toku nabavka servo letve i ABS komponenti ako uganjam gdje i klimu sa kakvog stranca a el podizaci mi stizu za koji dan ;)

Član

ouuu pa to će biti bašš full onda..sretno...al ipak to je dvica treba joj malo starinskog duha očuvati..pozzz

Član

jbg nista to nije sad pretjernao parking senzore sam stavio sto sam ih dobio povoljno a i dobro je kada zamagli zadnja sajba kada zaglavis negdje u neravnom terenu :) a i sto mi je fora da imam na autu kada vec ne mogu da vozim 6 gti ili r bar mogu da vozim dobru dvojku GT zar ne ???

Član

Saležm se samo se bojim d au budućnosti ne krenu ovi svi sa dvicama ka tom planu....heheheheheh

Član

to sad ispade da ja idem u pogresnom smjeru sto sam stavio parking senzore ????

Član

M ajok to ne razumiješ me, nego reko svi krenuli stavljati el podizače servo recaro sjedišta....a toga prije nije bilo ko sad to sad svaki drugi golf ima..heheheheh

Član

kod mene je sve fabricki sto sam naveo osim xenona i senzora, sjedista su orginal GT kao sto je i golf kao i diskovi koji su na njemu isto tako i tabla kozna a ujedno i bord ne vidim razlog zasto bi to zamjenio plasticnom tablom obicnim sjedistima dobosima itd . xenone sam stavio ne zato sto su lijepi nego sto slabije vidim nocu a i senzore sto su korisni da ne moram glavu izbaciti kroz prozor kao svaki seljak kada ide u rikverc dok je zamagljena zadnja sajba.

Član

svidja mi se golf,dobar je. Vidim da ga fino sredjujes,ulazes stalno nesto. Po meni ovi parking senzori su cisti promasaj,mozda i imaju funkcionalnost,u to necu da ulazim. Nisu sjeli,nekako mi odskacu od ostatka auta. Po meni bolje bez njih,mozda se drugima svidi. Ali opet tvoje auto,ti ga vozas,tako da;);)

Vidio sam negdje i one neke maglenke,,i one se ne uklapaju,da su tu fabricke bilo bi puno bolje,mada vjerujem da radis na tome

Nemoj mislit da nesto pametujem il tako nesto,nego forum je,pa se smiju iznijeti misljenja. Rekao sam da mi se svidja golf,samo ima tih nekih visak detalja,ostalo je sve 5. Imal slika unutrasnjosti,ja sam pregledao cijelu temu,mislim da ih nisam preskocio

Član

ArminM je napisao(la):
svidja mi se golf,dobar je. Vidim da ga fino sredjujes,ulazes stalno nesto. Po meni ovi parking senzori su cisti promasaj,mozda i imaju funkcionalnost,u to necu da ulazim. Nisu sjeli,nekako mi odskacu od ostatka auta. Po meni bolje bez njih,mozda se drugima svidi. Ali opet tvoje auto,ti ga vozas,tako da;);)

Vidio sam negdje i one neke maglenke,,i one se ne uklapaju,da su tu fabricke bilo bi puno bolje,mada vjerujem da radis na tome

Nemoj mislit da nesto pametujem il tako nesto,nego forum je,pa se smiju iznijeti misljenja. Rekao sam da mi se svidja golf,samo ima tih nekih visak detalja,ostalo je sve 5. Imal slika unutrasnjosti,ja sam pregledao cijelu temu,mislim da ih nisam preskocio

Maglenke su vec orginalne na njemu ako si mislio na one LED one vec dva mjeseca nisu tu :) a slika unutrasnjosti ima evo bas cu sad da stavim koju nisam ni skontao da ih nema :S a sto se tice senzora mozda se sa slike cini da ne leze lijepo jer su stvarno extra legli bar se meni tako cini a opet mozda gresim uglavnom ostaju tu :) jedino ih mozda prefarbam u boju branika ;)

p1206101629.jpg

By darko_gt at 2010-06-21

obecano ispunjeno.

a nekada je bio ovakav

http://img128.imageshack.us/img128/4895/dsc01625gk8.jpg

jos ove presvlake da se poderu i sjedista vise nikada nece vidjeti druge ne znam sta mi bi da kupim i ove to jeste znam zao mi da se poderu sjedista ali kome da ih cuvam :D kada se zeznu gas za gradacac i odrade ljudi kako treba ;)

Član

dobar golf,dobar. Drago mi je sto vise nema onih led maglenki,unutrasnjost je dobra,drago mi je da si ubacio i sliku unutrasnjosti. Sto se tice senzora mislim da bi puno ljepse bilo kad bi bili u boji branika,tada bi manje dolazili do izrazaja,,mislim da bi to bio pun pogodak. Ovako djeluju kao neki visak,ali ako budu u boji auta bit ce druga prica;);)
samo nek se radi

Član

jbg ulazem koliko mogu i koliko imama vecinu posla radim sam samo djelove zbavim a radim u radni auto djelova i auto kozmetike tako da mi to nije veliki problem :) . Sredinom sedmice felge farbam u crno sivu varijantu i samo da proguli ova zima stavljam crvene opruge da legne malo :) zao mi da stoje u cosku garaze ne iskoristene :D. U svakom slucaju hvala na pohvala i kritikama

Sve je odlicno i posebno mi se svidja sto si skinuo LE Diode, maglenke tvornicke su pun pogodak :cool: jedina zamjerka na izgledu su oni parking senzori

Član

GolFanatiCars je napisao(la):
Sve je odlicno i posebno mi se svidja sto si skinuo LE Diode, maglenke tvornicke su pun pogodak :cool: jedina zamjerka na izgledu su oni parking senzori

Ma davno sam skinuo te maglenkice samo sam mislio da sam stavio fotku ali eto nisam a slikat cu jos koji put kako stoje senzori nije to bas toliko ruzno . uglavnom ako kome treba ovakvih oridjidji magleniki imam jih jos preko 300 pari novih ;)