Narode znaci uzas kako sam popizdio, ovi sto sto su imali ovakvog iskustva znaju kakav je osjecaj, vi koji niste zaista vam zelim da nikad ovo ne dozivite.
Jbt prvo mi auto koje sam uzeo, lickam ga svaki dan, zenu ne pazim ko golfa i onda ujutro ovo vidim, znam da se ne isplati peglati sa murijom pogotovo sto sam u poslu gdje bi mi krivicna prijava automatski znacila lifer sa posla, ali i za to bi prihvatio odgovornost samo da nahvatam ovog idiota.
Da sam se ja kome zamjerio pa hajde, odnedavno sam kupio stan u novogradnji i u zgradi nikoga ne poznajem, koga god sretnem fino se pozdravim, kad parkiram uvijek pazim na druge da ih ne zagradim... znaci apsolutno nema ni jednog jedinog razloga zasto bi neko namjerno meni parao, osim sto je taj neko poremecen...
Sad mi je frka kako da ga nahvatam jer kad ovo prefarbam ocekujem da opet moze isto uraditi, neko mi rece da imaju neke spy kamere koje se montiraju u auto i neprimjetne su, jel zna neko nesto vise o tome, gdje se snima sadrzaj...
Druga mi je solucija da na prozor stavim neki neofirni videonadzor,pa kad vidim najmanju packu da fino sjednem i premotavam snimak...