Nemam bord vec sam ga sipao do cepa i tako mjerio potrosnju, samo mi ovaj lik na pumpi preporucuje da slijedeci put testiram tako sto cu nasuti do prvog izbacivanja pistolja, a ne da dosipam jer prema njegovim rijecima u ono crijevo nekad stane vise a nekad manje... ko ce mu ga znati... a i ebo to sad, testirat cu opet na ljeto
Slika novih i nemam, rekao sam slikati felge ali su mi kod roditelja na balkonu, pa cu slikati kad odem.
Radova sad za sad nema, jedino sto ga malo lickam unutra
jucer sam cistio prljavstinu koja se zavuce u plastiku kod pepeljare ( joj pepeljaru nisam znao izvadit
) , bilo je malo prljavstine izmedju gume mjenjaca i plastike od one konzole gdje je rucna, pa sam i to malo cistio.
Na proljece aBd cu morat kod nekog autolakirera, na gepeku ima jedno udubljenje, nije lim izrezan i skoro pa se ne vidi, vidi se jedino kad covjek gleda sa strane pa se primjeti udubljenje, to cu morati malo izravnati pa cu ga onda polirati, a ono ostalo stoji, tj sredjivanje rucki na vratima, plastika oko cd playera, morat cu i naslonjac za ruku uzeti ali to dok se malo finansijski oporavim, ne moze odmah sve
Eh da morat cu mu i presvlake uraditi, cuo sam za nekog lika u pazaricu, ali i to polako...