Član
ma tipicno Bosanski. Castrol i shell su vrh. Zasto? = Jer se prica po selu
A imas li neki valjan dokaz da nisu vrh, a ostali ( koji? ) jesu ? Naravno, uzmimo u obzir da se radi o original proizvodima doticnih.
ma tipicno Bosanski. Castrol i shell su vrh. Zasto? = Jer se prica po selu
Izvoli:A imas li neki valjan dokaz da nisu vrh, a ostali ( koji? ) jesu ? Naravno, uzmimo u obzir da se radi o original proizvodima doticnih.
nebi da dalje pojasnjavam ko je taj lik, sta radi, i za koga radi. Ko zna njemacki nek cita to ako hoce. a opet ko ima volje na www.MotorTalk.de ima milion tema i postova o ovome sto mi sad diskutujemo o uljima i servisima. Taj PDF je sažetak, najbitnijih i najkorisnijh stvariAko sam dobro razumio iz tvojih postova, jedan covjek je vrsio istrazivanje ( upitnog kvaliteta i obima) ? I to nesto dokazuje ?
Ako nista, dobra reklama za LM i Mobil
Eto, vidiš, jedan Ferrari nema PD TDI motore i mora sipati Shell umjesto da sipa Liqui Moly....Izvoli:
http://austronet.ba/sterndocktor.pdf
na stranici 14. imas pojedine karakteristike odredjenih brendova.
na stranici 18 imasnjegove preporuke za PD i TDI motore
Cuj mora?Eto, vidiš, jedan Ferrari nema PD TDI motore i mora sipati Shell umjesto da sipa Liqui Moly....
i vodena pumpa dodje u setu zupcastog, samo spaner pk remena i pk remen ne dodjeEto dodaj i spaner i vodenu i sve sa malim servisom izadje ispod 600km... sve covjek rekao. Sad znas gdje ces servise raditi prika
e pa prijatelju bas u ovlastenom servisiraju ti sto vole svog ljubimca i pogledaj po cemu oni rade po standardima i rade to iz principa odrzavanja vozila da ne navodim primjere a satnica 35KM a nefali ti nijedan saraf a vamo odes set zamjenis za 50KM ukupno 2 sata radi i fali ti more sarafa heheheh sve ima svoje
Bas tako i ja mislim. Niko nece optimu falsifikovati, ili marke koje su manje na glasu. Lopovi ce radije zvucna imena poput shella i castrola falsifikovati.Ja sipam optimu HC power i prezadovoljan sam uljem mjenjam ga na 10000km. Znam da je org i dajem im podrsku a za ostalo da ganjam dal je org ili ne nit znam nit imam volju.