znaci idemo.. UPDATE svega..
nasao sam jace zubcanike od golfovih opet, i to ce biti spakovano u ovaj mjenjac opet. onda cu odmah ga nabacit na auto i palit, znaci ovih dana je na cesti opet.
eventualno cu voziti neku utrku jos sad, nadajuci se da ce izdrzati, jer ovo sad je samo privremeno rijesenje. ako nista bitno mi je da auto ima ispravan mjenjac i da se moze voziti
odlucio sam da onda idem na 4motion. samo to nije bas jednostavno ni jeftino, no gledat cu to srediti barem narednih mjeseci. jednom kad se to uradi kako spada, vise pucanja nece biti i to ce mi skinuti OGROMNI teret sa ledja. ovaj mjenjac moj tada ide u prodaju
prodju li neki moj poslovi po planu u narednom vremenu, to ce sve biti kako sam gore napisao, i legne li 4motion, mogu odmah najaviti jos podizanja snage motora (kako tocno, to cu pisati kad to i ako dodje na red), od gole snage do jos nitra..
nadam se barem da cu ove godine imati jos prilike pokazati sad kako ovo ide, na kraju krajeva i mene zanima koje vrijeme cu moci napraviti.. mislim da ima utrka 07.09. u Mostaru, a mozda i KOB kasnije nekad iako nije definiran datum niti je to definitivno.. uglavnom see ya