Sve se da sredit sto se tice limarije,nemas problema.pogledaj motor,mjenjac,reci nam koliki ti je budzet ako ima 5k kupis auto,registriras ii ulozis 1000 km ima sa bude ko bombona
...koji jos nije ni polozioDanas idem kod mehaničara,ta kilometraza na piku ye fulana za nulu.
Davor-dijelimo mišljenje,sredio bih limariju,bitno mi je da je mehanika dobra
jest jako auto ,to stoji ,al nisam brzac ,nit zelim ubit koga,ali ne zelim ni tromo auto,ipak sam momak a ne djed
Ne želim da kupim "novo " auto,ipak bi volio da ima nešto posla , i onako radim sa biciklima u profesionalnom servisu tako da mi mehanika niye problem,ne smeta mi toliko limariya,samo eto danas kad ga odvucem da vidim kako ce i sta ce maystori reci
Ljudi su upravu druze.. ja sam prve dvije godine nakon polaganja vozio 43 kw auto i vjeruj da je bolje imati nesto sto manje trosi ma kako islo i manje se kvari za iste pare nego nesto sto ima 170 ks i moras svakodnevno 50 km sipat i vjecno na servisu biti..ne moze se vise normalna tema otvoriti ,nigde nisam napisao da cu letit po tuzli sa njim,nigde nisam napisao da cu ubijat narod,ljudi sta vam je,cim oce neko nesto jace da kupi a mlađi je odma je ubica hajvan i slicno,pitao sam vas o stanju auta a ne o vasem misljenju kako cu ga voziti