Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
evo danas dvije godine od kako je bravo kod mene, pa et samo slika tek kupljenog i trenutnog stanja.. prešao 59500km kod mene i još je čitav uskoro se radi unutrašnjost pa onda stavim slikice
počela sam sa šarafanjem unutrašnjosti, ali s obzirom na slobodno vrijeme to će trajati bar još mjesec dana ubacila sam tablu iz brave, još moram dotegnuti sitnice, promijeniti središnji dio kod mjenjača i staviti sivi tepih
before
na početku se već našao jedan tvrdoglavi šaraf
i onda kad vučeš iz sve snage, izleti ti imbusić iz tvrdoglavog šarafa i opališ glavom u retrovizor, rezultat;
pa objasni da italijani neznaju za ljubav,kod njih je samo subjektivnost u pitanju,nema emocija...dok kod vasa japanaca emocije planu na 2500 i srcem luduju sve do preko 8000 rpm-a :lol:
Prejak enterijer, tabla, centralna konzola sve se extra uklopilo Bas si dosta toga uradila na autu od kad je kod tebe, izgleda 5 x bolje P.S.Jel ovaj volan sto ti je erol dao veci od onog mog, tako deluje?