elmir je napisao(la):
predobro sjele felge, kako ti se ponasa trap, jeli bas lupa s njima iliii, jeli profil 205/40? ja se ev opet neckam za tomasonke od prijatelja, jos ih nije prodao, da ih nabacim pa sta bog da, brine me samo da mi neostane gdje god u rupi tocak sa komplet trapom
, iovako je na 16-kama katastrofa ali radi izg
leda se vala moRe sve izdrzati
da, 205/40 su gume, pozitivna strana montiranja ovih felgi je zato što su lijepe, i ništa više
negativno je što su mi trapovi prosvirali prvi dan montiranja felgi, danas se počeo čuti i zadnji ležaj, nije to baš jako da lupa što se tiče kad točak nagazi na rupu, nego baš se čuje kugla, seleni il nešto.. otići ću u ponedjeljak do majstora da pogledam to, i kad mi je bio na 15" bio je jako tvrd zbog opruga, sad razmišljam kad izmijenjam sve što ima lufta na trapu da vratim serijske opruge, bit će centimetar-dva višlji al bar neću strahovati da nebi ugledala felgu u retrovizoru
te tomasonke su teške 11,5kg, moje su 9,5kg pa se osjeti da je malo tromiji pri kretanju i uzbrdici, al nije velika razlika nego prije.. ako ti je ovjes u savršenom stanju, stavi ih, inače ti ne bi preporučila.. meni sad sve trese i udara pa ne vozim preko 70-80, a one bijele trakice aka ležeći i pružni prijelazi su mi postali noćna mora
ali opet, kad ih vidim na autu, izmame osmijeh na lice i bar malo ubiju tugu što mi je auto nevozljivo..
evo malo bolje fotkice