Član
allroad je napisao(la):Anes_mo je napisao(la):Da se nebi vise prepirali sta je bolje fino u auto ugradis dva motota jedan dizel jedan benzin i imas obadvoje
hahaha
hahaha kralju :lol:
vidim nema druge i da je to jedino rijesenje
allroad je napisao(la):Anes_mo je napisao(la):Da se nebi vise prepirali sta je bolje fino u auto ugradis dva motota jedan dizel jedan benzin i imas obadvoje
hahaha
hahaha kralju :lol:
bulex je napisao(la):elmir je napisao(la):da jos nest kazem.. veceras ispred mene audi a6 ja mislim da je 2000god. jer ga voza ovdje jedan seljak gore s brda bogu iza nog i ofarbao ga u narandjesto i veliki spojler pozadi uslikat cu kad ga iduci put vidim..dizel je i ja mislim 1.9tdi on normalno ide i kako salta brzine oblak velikog dima mu izlazi iz auspuha..jbt to auto..uvijek sam za dizela ali ako ces ga vozati onda ga i njeguj i redovno servisiraj i pazi.. a ne da vozas 30 000 i + km i nikad ulja nepromijnis..da bog sacuva kakvih ima idiota
offtopic sine
bulex je napisao(la):
edoze je napisao(la):ja stvarno ne kontam tebe trizex?pogledaj prvi post na temu...benzinac zakon,dizel krs:icon_question:a sad branis dizela:icon_question:jel ono bilo da zakuhas,il ne znas ni ti sta bi:icon_question:
isto i daki...poceo se premisljat,malo Nm,ovo ono i odjednom benzin zakon