Član
Evo jedan momak koji je popio uzeo auto od prijatelja i vozio oko 140-160 km/h i direkt se zabio u zid kod zeljeznicke stanice u modriči, pri cemu je probio zid od tri reda sitne cigle negdje oko 60-70 cm sirine.
On je sa polomljenim obadvjema nogama i rukom, svaki dan prima krv, a vlasnik automobila je bio suvozac i bio je dugo vremena u komi i ne znam da li se probudio i sada.
Ne znam da li su ove informacije u vezi njih dvojice 100% tacne ali tako sam cuo.
evo slike auta sa mjesta dogadjaja i par slika kada je auto odvezeno u ams.
U pitanju je BMW 530d e39 karavan sa 193 ps.
Jedna patrola murije je je bila u blizini i gledala kako udara auto direkt. Pricaju kasnije, da niakada nisu vidjeli tako nesto u zivotu, kada je udarilo auto, odskocilo je jedno 3 metra u zrak.
Kazu kao na filmu. Prilaze autu i gledaju unutra, kazu vise ta dva momka na sjedistu kao da su mrtvi.
i hvala bogu da su prezivili.
nadam se da ce se oporaviti.
On je sa polomljenim obadvjema nogama i rukom, svaki dan prima krv, a vlasnik automobila je bio suvozac i bio je dugo vremena u komi i ne znam da li se probudio i sada.
Ne znam da li su ove informacije u vezi njih dvojice 100% tacne ali tako sam cuo.
evo slike auta sa mjesta dogadjaja i par slika kada je auto odvezeno u ams.
U pitanju je BMW 530d e39 karavan sa 193 ps.
Jedna patrola murije je je bila u blizini i gledala kako udara auto direkt. Pricaju kasnije, da niakada nisu vidjeli tako nesto u zivotu, kada je udarilo auto, odskocilo je jedno 3 metra u zrak.
Kazu kao na filmu. Prilaze autu i gledaju unutra, kazu vise ta dva momka na sjedistu kao da su mrtvi.
i hvala bogu da su prezivili.
nadam se da ce se oporaviti.