Ares_78 je napisao(la):DjevojciceDrzim fige drago mi je vidjeti i cuti da se nako da za ono sto voli znaci nisam samo ja blesav, ima nas jos
Salim se samo naprijed s radovima. Ko je spomenuo novo auto??????
![]()
.nOKe je napisao(la):lijepo lijepo
sretno u nastavku
ocel se pojacavat motor sta ?
GocaS6 je napisao(la):Žene rapspravljaju o autima i tuniraju auta, bogamu na šta je ovaj svijet došao :icon_eek:...
Sve mi se čini da ću ja sada udariti na šminku nema od ovoga ništa :lol: Max Factor? Molim tri komada :lol:
Btw. Deblji klipovi? Šta je to :icon_eek:? I kako bi zbog toga trebao imati više od 160 KS :icon_eek:?
corrado girl je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):Žene rapspravljaju o autima i tuniraju auta, bogamu na šta je ovaj svijet došao :icon_eek:...
Sve mi se čini da ću ja sada udariti na šminku nema od ovoga ništa :lol: Max Factor? Molim tri komada :lol:
Btw. Deblji klipovi? Šta je to :icon_eek:? I kako bi zbog toga trebao imati više od 160 KS :icon_eek:?
koji si ti lik,mislim na šire klipove...a sad ono žene-auto,za tvoj info nisu sve žene za zadnje sjedalo (mada bi se po tvom stilu pisanja moglo zaključiti da su to tvoj tip cura)
e da još jedno kad voliš pod....,ne znam te osobno,ali vjerujem da si jedan od onih koji misle da znaju sve pa i kad ne znaju,glavnom da budu u centru pozornosti :lol:
Goca---jel to ženski ili muški nik :icon_smile:
a sad nešto pametnije,jel tko farbao blok motora s specijalnim bojama i kakva imate iskustva,dal se s vremenom "ljušte"?
GocaS6 je napisao(la):Evo pronašao sam nešto samo za tebe![]()
corrado girl je napisao(la):pitanje za stručnjake,tražila sam kromiranje,a dobila ovo,gotovo sam sigurna da je ovo sloj aluminija naplaćen pod kromiranje :icon_sad:,
da sam ja išla po to sigurno ne bi platila nešto što mislim da nije ni upola sjajno ni savršeno kako bi trebao izgledati krom
jesam li u pravu,i da li bi naknadno kromiranje hvatalo za aluminij?