e sad vezano za
stari model auta i
novi iz salona ---- razlika je u tome da npr. konkretno u mom primjeru,ja volim nešto što je više unikatno i ne viđa se često,taj golf što imam da ga sad odvezem u njemačku,dobila bi golf VI GTi ili bilo koji po mom izboru,ali bit ti je da golf je jedini u Hr s tim tvorničkim doradama,i ne postoje novci koji bi ga mogli kupiti,a ja da hoću mogu doći u Salon i dignuti na kredit serijski auto koji masovno izlazi na tržište svaki dan :icon_smile:
corrado ti je auto koji je bezvremenski i ima tradiciju koja se održava putem clubova diljem Svijeta,mogu se vidjeti ponekad na cestama,ali nažalost sve ih je manje
cinjenica je da ću ja konkretno sveukupno uložiti u ovaj plavi corrado preko 8 000 eura,ali svaki put kad ga vidim i budem vozila,osjećati ću se da je to "ono",imati ću auto koji sam sa svojim maštama dovela u stanje u kakvom će biti,ulaganja katkad graniče sa zdravim razumom,ali jednostavno mi oduzima dah
onaj tko vozi auto određeno vrijeme i traži promjene,definitivno mu se ne isplati raditi ovo što ja sad radim,ali ja mogu za sebe reći da sam određena osoba i kad nešto volim,onda je to vječno....ipak to je lima koja izaziva emocije :icon_smile:
da,sad ide to kromiranje,kupila sam kristalne farove,još grill moram naručiti i vidjeti da nađem kristalne maglenke*žmigavci da mi sve bude u tonu.....i malo po malo