CoL3-99 je napisao(la):e to je dobar plan i ja mislio prvo farbat pa onda nekada felge,bit ce ovo jedna perverzna honda
CoL3-99 je napisao(la):ma hebes skutera pored civica,ako ima tko zagrijan,a puno mu,smanji mu,daj ga malo ispod cjene,tesko je vidit ovakog finog civica na cesti
mario05 je napisao(la):Zna li mozda tko kako se skida ova plastika oko kilometar sata ova crna.. a da nista ne slomim??!! ovo gdje je zuta strelica tu sam nasao sarafe.. zanima me gdje ima jos sarafa i žabica??
Esmir_crx je napisao(la):mario05 je napisao(la):Zna li mozda tko kako se skida ova plastika oko kilometar sata ova crna.. a da nista ne slomim??!! ovo gdje je zuta strelica tu sam nasao sarafe.. zanima me gdje ima jos sarafa i žabica??
nemas vise ni jednog sarafa samo sada polako od donjeg dijela povuci sa sarafcigerom prema gore i to je to imas na dva mjesta jos zabice one ce same izaci to je to pozdrav
erol_brcak je napisao(la):Esmir je inace number 1 dobavljac polovnih Hondinih dijelova u Bih i uvijek ima jednu,dvije negdje iza kuce raspakovanu