ja za sada idem po planiranom do sada sam skinuo 7-8 kg, planiram još ići dole 10 kg da budem onako oriban možda čak i na 85, al kad budem na 90 onda ću da vidim kako stvari stoje..ali cilj je 90kg ripanog insana
preko 100kg su hajvani
a sad sam hajvan
Otprilike 4kg idem mjesečno znači sedmično 1kg..
Imam puno za skinut (nisam trenirao godinama) da to na kraju liči na nešto...u ova 2 mjesca sam dijetu prošao olako neću još ništa da mijenjam sve dok salo ide dole..čim stane onda ću da malo pojačam dal kardio ili režem kcal...al dok su reultati tu neću da diram ništa...
Znači kad idete sa dijetom morate sebi ostaviti prostora za modifikaciju, ako krenete preagresvino onda nemate prostora da mijenjate..
U biti držim se filozofije kip it simpe,
zobene +mlijeko+ whey 2 serviranja
250 gr pilće prsa plus salata kupus, krastavci kako kad
trening+cardio
whey 2 serviranja
250gr pileća prsa plus salata kao 2 obrok
whey onako sam 1 serviranje
sir posni pola kile i bademi
Trenutno jedini izvor ugljiko je zobene, ovu salatu i ne računam jel ona je tu da imam vlakna u ishrani i da pomogne u probavi.
Jedan dan u sedmici izbacim pileća prsa i ubacim oslić file 1kg i jedem samo oslić pulsu ovo ostalo što ide taj dan.
Svake druge sedmice recimo nedalja, napravim jedno punjene jedem 24h sve živo i neživo obično napravim roštilj i taj dan se ubijam u kalorijama...ćevapi, teletina, junetina, pljeskvice, kolači šta hoćete.. i jedem sve što volim...tako se malo popravim psihički, kalorije koje unesete na ovaj način popune glikogen u mišićima znači neće otići u salo, tako da već naveče osjećate da ste puni energije, tako da trening u ponedeljak bude ludilo i dobijete samo takav pump
I onda opet po starom nastavljate sa dijetom.
Eto toliko od mene za ovo javljanje.