pa nije ovo sve vareno gdje je zastita stavljana. Pod sam vecinom cistio tamo gdje su zakacili pa skinuli zastitu jedino na podu ovdje kod greda gdje si lafeti ostalo je sve cisceno i stavljana zastita i hocu citav pod iznutra da prodjem plastobitom i zato sam ga i raskopao
, iskreno i nije propao za 29-u godinu zivota i ja mislim da ima oko 400 000km predjenij :lol:
jbga sve mu je fabricki lim od obrva greda, pragova pa dalje, ovo su mu prvi veci radovi u njegovom zivotu :lol: i sve bi bilo dobro da su ga prosli sto su vozali bar jednom zastitili :lol: ama ja ne zurim nigdje, polako radim pa kad zavrsim zavrsim jer sve spojeve cistim i stavljam novu zastitu za spojeve, i hocu nazad dobro da ga zasritim a i oko motora da sredim da se blista
:lol: meni je uzitak ovako nesto raditi i restaurirati, vidjeces motora kakav ce biti
a imam Fordaljku tako da ne zurim nigdje
Vidis da se vecinom slike ponavljaju samo stavljan sve vise i vise zastite na njih :lol: a i ovo sto ima da se vari, koje auto nema poslije 28 godina da se uradi koja fleka, vazna je sasija da je dobra, pragovi, obrve da se ne moraju sjeci i ostalo, a i za 28 godina da je od inoxa vala pokazao bi ngdje a kamoli od lima :lol:
Kakvih sam BMW-ova gledao e30 mladjih i e36 cak koji su jaako vise propali od ovog mog i sta im je sve mijenjano, od pragova, obrva zadnjih vezni lim, pa i druge marke auta koji su dosta dosta mladji pa su propali jako vise u odnosu na ovog mog, a ovo flekica sto ima to je sve sitno, hebo to to se rijesava samo ja ne zurim nigdje imam vremena do iduce godine da ga sastavim polako