@Iceman - jer i tema jeste za tebe...
ne poznajem te ali veliko postovanje od srca tebi... bez obzira koliko balili i pisali kako je sranje i slicno ne obaziri se, stvari koje te ne ubiju samo te ojacaju ima ona poslovica...
Za tastaturom sjede razni tipovi ljudi koje ne treba komentaristati, ne zasluzuju vrijeme za to, isti sjede za kompjuterom i gledaju ovu stranicu i tamo neku u americi i njemackoj gdje su stvari "malo drugacije" ali to njihov mozgic ne shvaca... lako bih ti i ja da smo u njemackoj, austriji ili gdje vani gdje je na svakom koraku tunerska firma ili kojekakva zajebancija za auta... ovdje i ako ima pare neke djelove jednostavno ne mozes kupit... ako budes sretan i kupis na kraju te troskovi dostave sa montazom , podvuci , dodaj, ooduzmi izadju vise nego sam taj dio... recimo jedan Body Kit kosta na internetu cirka 1500 Eura a dok dodje na tvoju adresu cijena se udupla... da ne duljim, bitno je da vecina njih ne zna koliko je potrebno odricanja u zivotu da bi se kupila neka stvar za auto...
Evo jedna mala parodija na moj racun od strane Nurije ( hehehe )
... kaze meni Nurija .. lako je njemu on ima para ... ! pazi imam para za auto... sto mi nije pogleda o u patike , primjetio bih da ih vec nosim 2 godine ako ne i vise
sada salu na stranu. ja sam i kao nurija i Iceman i kao mnogi drugi ovdje... odricu se nekih bitnih stvari u zivotu da bih sebi kupili recimo veci turbo, novi spojler, jaci woofer, vece dizne i slicno...
( Nurija sala samo nist licno da ne shvatis pogresno ni niko drugi)
E skontaj ti to sada sve i onda podvuci i na kraju dodje neki cyber junak i kaze Smece... pa nemam rijecnik ili se ne mogu nikako izrazit, al pazi koja je to ne promisljenost reci tako nesta za "ovako nesta"... evo meni licno navedeni BMW nije po ukusu , pa sta , boze moj ukusi su razliciti- (citaj ne svidja mi se), ali to nije razlog da pljujem po autu, naprotiv.
kad samo MALO razmislim koliko vremenam, truda, para, volje, zivaca, znoja, i svega drugoga utroseno u dati auto mene zmarci spopaju. drago mi da vidim tako nesta znajuci da je za volanom takav neko.
ne mogu vise mrsko mi ... samo da zazelim srecu u daljem radu, sto vise pehara, para i da svi novi djelovi uklapaju sa sto manje muke
pozdrav
tepSIJA...