Član
Faya_M5 je napisao(la):a ako je vrijedjanje to sto sam reko da mu je tata kupio auto, sta bi onda bilo da sam mu opsovao mater ili nesto jos...?
o parama necu raspravljat, nit zelim, jer to kolko ko ima para me ne interesuje...skontaj to sam...
jest vrijedjanje iz razloga zato sto to uopste nije bitno za ovu temu ovdje, niti porijeklo auta igra ikakvu ulogu u trudu vlasnika ili uspjehu na takmicenjima i na kraju u izgledu automobila, a ti se uhvatio toga, ocito se hvatas za slamku jer ne znas vise sta da napises
ti da se bolje razumijes u tuning pa taman da imas i 37 godina, dok god auta sredjujes u Photoshopu nemas nikakve argumente da sebe proglasavas nekog strucnjaka za tuning... ako ipak jesi bujrum postavi nam nesto sto si ti uradio pa cemo dalje pricati
dovoljno je da napises da ti se auto ne svidja al jok ti uhvatio srati o tome odakle njemu auto, a glumis neku kulturu i objektivnost i strucnost.
i eto opet si pobio ono sto si napisao u prethodnom postu, ako te ne interesuju pare sta onda imas nagadjati odakle covjeku auto ? kakve to veze ima i sa cim ?
eto ti ces sebi M5 da zaradis cim polozis haha nece ti tata dati ni marke ti si se samostalan rodio :lol:
sretno i uzivaj