Član
JD. je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):@JD. ja sam prvo fino napiso svoje misljenje, a onda su poceli komentari na to, pa sam morao nesto dodat...
@vwfan: pa jel to pimp my ride daleko...ne znam samo na koga se doticna osoba fura, na pimp my ride il NFS Underground, Most Wanted i sl....??
svejedno opet ti ponavljam, ti poredis neki tuning od 20k EUR i vise ulozenih u auto sa standardom u BiH, to nema nikakvog smisla
hajd ti nama iz citave BiH navedi 20 auta na kojima je izvrseno ovoliko ili vise prerada i skidam ti kapu. ne vidis citavu sliku ovdje, nije tema kako bi ko uradio ovaj auto, fazon je u tome sto kod nas ovakvih auta nema, i ne iz razloga sto niko ne bi ovako sredio auto nego iz razloga sto ovdje ljudi nemaju para da toliko ulazu u auta
ja ne kazem da ima dobrih auta, i ja kazem, jest izvrseno puno prerada, skoro svaki dio je preradjen...al se meni ne svidja...unutrasnjost je recimo dobra, al spolja mi se ne svidjaju spojleri i felge...dok su vrata dobro uradjena...znaci, nije da mi se ne svidja cijelo auto, al su mi spojleri katastrofalni i ne idu uz ovo auto...mozda bi na nekoj Supri il drugom japancu bolje stojali...