MTR je napisao(la):znam dizele koji brze nabijaju obrtaje od nekih razvikanih benzinjara , jes da im fali taj hod od jedno 3000 o/min , al nabija ga
gaga je napisao(la):zAaKy je napisao(la):Ljudi božiji, šta vam je.
Zašto se dizeli ubacivaju u mercedese, jer je to auto za uživanje, a ne za divljanje, i u njih su ubacivani benzinski motori, za one koje žele divljati sa takvim autom.
Tako je i bmw uradio. Za one koji žele divljati sa autom kupuju benzince, a one koji uživaju u vožnji dizele.
Tako ja dijelim sva auta, dizel za uživanje, benzin za divljanje, al vi ste stručnjaci
znaci nisi vozio novi mercedesov diesel
Nemoze to meda :lol:MTR je napisao(la):jok , 220 CDI je cudo , ako ces ga cherat sa drugim autom ti treba +30 KS
GTI FAN je napisao(la):Nemoze to meda :lol:MTR je napisao(la):jok , 220 CDI je cudo , ako ces ga cherat sa drugim autom ti treba +30 KS
834 : 17.4 s. -> Mercedes C 220 Cdi 143 ch.
http://402m.blogger.ba/arhiva/2011/03/18/2717255
trizex je napisao(la):Dizel nikad nece zagrmiti tako da mi se najeze dlacice na jajcima - znaci nula bodova.
zAaKy je napisao(la):Stvarno neznam čemu prepirka, dizel benzin, razlika neprimjetna osim u [/b] REJSU I ZVUKU
:icon_exclaim:
velika 0:lol:trizex je napisao(la):Dizel nikad nece zagrmiti tako da mi se najeze dlacice na jajcima - znaci nula bodova.
MR2GTI je napisao(la):velika 0:lol:trizex je napisao(la):Dizel nikad nece zagrmiti tako da mi se najeze dlacice na jajcima - znaci nula bodova.
uzalud utroseno vrjeme novci i resursi bmw-ovog inzenjeringa!
Mozda u skoroj buducnosti tvrtka planira proizvodnju teskih strojeva pa su nasli idealnu skoljku za testiranja :lol::lol::lol::lol:Vernes_AMG je napisao(la):MR2GTI je napisao(la):velika 0:lol:trizex je napisao(la):Dizel nikad nece zagrmiti tako da mi se najeze dlacice na jajcima - znaci nula bodova.
pazi sad ovog :lol:
Vernes_AMG je napisao(la):MR2GTI je napisao(la):velika 0:lol:trizex je napisao(la):Dizel nikad nece zagrmiti tako da mi se najeze dlacice na jajcima - znaci nula bodova.
pazi sad ovog :lol: