Član
:icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim:
........................650i vs 640d...................
........................650i vs 640d...................
nermin suljagic je napisao(la):1.4 tsi ne trosi 6-7 litara ako ga koristis kao klasicnog benzinca!
:lol:ZELA GTI je napisao(la):isto kao što se prodaju vibratori od 80 cm
sport-coupe DIESEL i lutke :lol::lol::lol:ZELA GTI je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):1.4 tsi ne trosi 6-7 litara ako ga koristis kao klasicnog benzinca!
Samo te pratim. Kao i pola učesnika ove teme lupaš gluposti.
Naravno da ga nećeš koristiti kao klasičnog benzinca kada to nije.
Sportski coupe i dizel ne ide skupa u istu rečenicu. Naravno da se prave i prodaju, isto kao što se prodaju vibratori od 80 cm i lutke na napuhivanje koje stenju na 6 jezika
ZELA GTI je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):1.4 tsi ne trosi 6-7 litara ako ga koristis kao klasicnog benzinca!
Samo te pratim. Kao i pola učesnika ove teme lupaš gluposti.
Naravno da ga nećeš koristiti kao klasičnog benzinca kada to nije.
Sportski coupe i dizel ne ide skupa u istu rečenicu. Naravno da se prave i prodaju, isto kao što se prodaju vibratori od 80 cm i lutke na napuhivanje koje stenju na 6 jezika
GTI FAN je napisao(la):Era turbo dizela je vec na zalasku i njome je bilo obuhvaceno zadnjih 15 godina.Danas nema atmosferskog dizela nigde.Svi su TDI,CDTI,TDCI,dCi,pa bili od 1,2 ili od 4,2 l._Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Vidjecemo, era turbo dizela je tek nastala Nisu to vise oni stari tromi dizeli, koji idu ko k. a trose ko tenk!
Tako ce biti i sa benzincima.Ustvari vec je pocela i era turbo benzinaca.1.4 TSI (170 KS),trosi 6-7 litara.Toliko trosi i neki klasican 2.0 TDI (140 KS)
Pojavili su se VW 1,4 TSI 120-170 KS 2,0 TSI 170-265 KS, Opel 1,6 T 150-192 KS 2,0 T 170-240 KS, Renault 1,2 TCE 106 KS, 2,0 T 165-225 KS, Fiat 1,4 T-Jet 120-150 KS.Dizel iz takvih malih motorica nemoze izvuci takve performanse.
Ma kakav dizel i i sport .To ti je isto kao na brdskoj utrci ako si bio.U zadnje vrijeme ovdje na podrucju Dalmacije u utrkama se uvjek pojave 2-3 dizela i nakon benzinaca nastup im je smijesan ne zbog brzine,obicno zijevaju svi dok prolaze a kad bi se svi pojavii sa dizelima siguran sam da na utrku nebi dosao ni jedan gledatelj,takav ti je i sportski automobil sa dizelom kao i ta utrka -----dosadan. :icon_biggrin:nermin suljagic je napisao(la):A dizel mozes biti sportista i stojim iza toga!
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Ja koliko znam ovde je pocela rasprava oko dizela u sestici, a predjosmo na dizelVSbenzin u globalu!
Taman sam to poceo pisati i tebe spominjati,ovo je WTCC,bogme kad dodje turbo-benzin ne ostase dugo u Seatu na dizelu. :lol: TSI da.VR6Boki je napisao(la):Ja spomenuh jos 2 stranice prije, dizel je taj pobjedjivao malo dok mu je glavni konkurent bio 2.0 atmosferski benzinac, dizeli su smjeli biti iste zapremine - al Turbo. Koliko ja znam te ove godine je dopusten 1.6 Turbo benzinac i sada je ostao jos samo 1 Leon sa dizelskim motorom, al i njega ce uskoro smjeniti. Razlog, jer su benzinci vec nadmocni, iako su masine potpuno nove i tek ce sada poceti pomjerati njihove granice i usavrsavati ih...