nismo je napisao(la):fali ti jos da narucis
-intercooler i crijeva za isti
-veca pumpa goriva
-rijesiti kompletan auspuh (makar 60)
-dogovoriti za mapiranje s SM
a ne bi bilo lose naruciti
-MAF Z32
-dizne makar 444
djavolica je napisao(la):nismo je napisao(la):fali ti jos da narucis
-veca pumpa goriva
-MAF Z32
-dizne makar 444
To sam i ja pričala čitavo vrijeme al me ne sluša pa valjda će tebe nije samo skinut jednu turbinu i stavit drugu i eto ga 300 konjića odmah
To sam i ja govorila, ne piše bezveze svakako DO 300 i to naravno sa dodatnim preradama a samu turbinu našarafat ne ide nikako.Čitav spisak napravit šta se sve mora napravit da dobiješ tu neku snagu pa onda sabrati cijene toga svega pa razmišljati o kupnji i pravljenju toganismo je napisao(la):djavolica je napisao(la):nismo je napisao(la):fali ti jos da narucis
-veca pumpa goriva
-MAF Z32
-dizne makar 444
To sam i ja pričala čitavo vrijeme al me ne sluša pa valjda će tebe nije samo skinut jednu turbinu i stavit drugu i eto ga 300 konjića odmah
2500 - 3000KM bez turbine i pitanje je da li ce na 300 konja i koliko dugo bez kvacila i mjenjaca
Aditas je napisao(la):Neki sam dan vidio kao se probijas kroz guzvu, kontam hajde da te pozdravim, stao pored tebe, a ti digo nos, turiras...:icon_biggrin:
Sve u svemu jako lijepo auto, mozda neke samo druge felge,i jedva cekam da vidim kako ce mu turbo leci...
jenny je napisao(la):pročitala sam cijelu temu, prekrasan auto, samo neke druge felge...
a kad složiš sve te naručene to ima da ore asfalt...
Reci mi, hoće li te puno izić na kraju sav taj boost snage (mislim na dijelove)?:icon_question: