0g1 je napisao(la):vidzam s vremena na vrijeme ovog nissana , i jos neki ko smedzi nezz neobicna boja ...
super je nema sta jos ti novi dijelovi sto su stigli i sto ce stic
a sto nema ni jedna slika unutrasnjosti
nismo je napisao(la):s izduvnom se nemoj igrati, a pogotovo moras provjeriti da li ti 100% odgovara, da se ne jave novi problemi s montayom....
sto nisi mogao turbinu montirati na obicnu izduvnu :icon_question:
na osnovu cega ti zakljucujes sta je kvalitetno a sat nije, po ovim slikama se ne moze nista zakljuciti majstora ima ali ne radje djabe, znaci kvalitetnog majstora moras kvalitetno i platiti2FAST je napisao(la):Madmono prijatelju svaka čast, vidim potrudio si se pravo i kupio kvalitetne stvari, samo još treba naći pravog majstora da se takve stvari kvalitetno ugrade, jer kod nas malo ko zna oko japanaca.
Sretno u nastavku projekta.
nismo je napisao(la):na osnovu cega ti zakljucujes sta je kvalitetno a sat nije, po ovim slikama se ne moze nista zakljuciti majstora ima ali ne radje djabe, znaci kvalitetnog majstora moras kvalitetno i platiti2FAST je napisao(la):Madmono prijatelju svaka čast, vidim potrudio si se pravo i kupio kvalitetne stvari, samo još treba naći pravog majstora da se takve stvari kvalitetno ugrade, jer kod nas malo ko zna oko japanaca.
nismo je napisao(la):ti znas sta sam tebi rekao za majstora a i Djeni isto, vi ste ga hvalili, kad valja vama valja i meni al moje auto radit nece, sta je sad sto vam ne valja
nije vazno vec govorim da se po slikama ne moze sigurno reci jel nesto kvalitetno (ne sumnjam da jeste) al slike ne pokazuju nista
nismo je napisao(la):na osnovu cega ti zakljucujes sta je kvalitetno a sat nije, po ovim slikama se ne moze nista zakljuciti majstora ima ali ne radje djabe, znaci kvalitetnog majstora moras kvalitetno i platiti2FAST je napisao(la):Madmono prijatelju svaka čast, vidim potrudio si se pravo i kupio kvalitetne stvari, samo još treba naći pravog majstora da se takve stvari kvalitetno ugrade, jer kod nas malo ko zna oko japanaca.
2FAST je napisao(la):Pošto i sam voziš Nissana, trebao bi znati da se za takva auta teško rade kopije. Kao drugo čovjek ne kupuje dijelove na auto pijaci, neko je lijepo poručio iz Amerike, a na slikama se vidi o kakvim se proizvodima radi, tako da ne sumnjam u čovjeka da nas laže i postavlja lažne slike.
Neka se sam madmono javi, i kaže koliko je platio navedene dijelove pa ćeš i sam zaključiti koliko su kvalitetni.
A za ovo oko majstora, pošto zaista nemam sreće sa njima, i puno je skuplje popravljati poslije amatera, zamolio bih te da mi pošalješ br telefona od tog majstora koji radi kvalitetno, jer ga ja nažalost do danas nisam uspio pronaći. Naravno pri tome mislim na nekog poštenog čovjeka koji cijeni svoj rad, i naplaćuje pošteno odnos cijena-kvalitet.
Problem je što mnogi misle da znaju, a nažalost je suprotno.