ado_d je napisao(la):
Kenan28 je napisao(la):
Ebem li ih, dan prije uvedem Telemach kablovsku i prijavim se za njihov internet a sad ovi daju fair use, sta sad da radim veze nemam, imam bihnetov adsl koji radi bez problema i da li sad da rizikujem i uvodim Telemach zbog vece brzine i 8 KM razlike mjesecno?
Koji paket mislis Telemahov uzimat?
Mislio onaj neki od 22 km, ali evo vidim ima raje po forumu da se zali na stabilnost i veliki ping, pa sam u dilemi, a vala bi bio najsretniji da od*ebem i adsl i fiksni.
Nego evo jedan mali offtopic
Danas odem sa drugom da reklamira racun, znaci nevjerovatno kako kradu, telefon mu iskljucen od 10-tog mjeseca i odjednom mu dodje za 12 mjesec kao da je 7 km pricao sa jednim brojem koji je njemu poznat.
I fino mi na salter na dolac malti, kaze lik "pa vidite, pise ovdje da je vama iskljucen telefon, ali ovdje fino pise i da ste vi zvali taj i taj broj" i krenu on nama kao pokazivati...
Moj drug njemu "pa dobro vjerujem ja da vama to pise, moze vama pisati i da sam ja australiju zvao, ali jel fino pise da je telefon iskljucen od 10-tog mjeseca, pa kad pise kako sam ga mogao zvati u decembru"
Ovaj se na salteru zbunio i samo proslijedio neki papir za reklmaciju.
Znaci kad zavrcu na racunima telefona koji su iskljuceni, zamislite kako onda dodaju cifre na racune telefona koji rade. :icon_eek: