Sipa ne radi pratnje, pratnju radi dkpt..Tipično kurčenje nekog kantonalnog rmpalije...trebao je ovaj nabiti gas i satrat ovog majmuna kad je izašao....
U pravim rotacijama idu vozila sipe i ispred i iza i rotacije rade non-stop....ovi su blinkere stavili da mogu po svojim selima impresionirati ljude...
Sipini mondeo, megane i ostali...obilježena patrolna vozila, više puta lično mene obišla...a između njih jedno ili dva vozila u kojima idu članovi predsjedništva BiH.Sipa ne radi pratnje, pratnju radi dkpt..
Upravo to...koliko vidim prvo ga je upozorio rotacijom da se odmakne ili vjerovatno da propusti ostalu pratnju, a ovaj se ufatio utrkivat s njim
To nisu vozila sipe, na njima pise samo policija i to su vozila direkcije za koordinaciju policijskih tijela, oni rade pratnje,cuvanje vip osoba i vip objekata...Sipini mondeo, megane i ostali...obilježena patrolna vozila, više puta lično mene obišla...a između njih jedno ili dva vozila u kojima idu članovi predsjedništva BiH.
tema je "bahato ponasanje..." nije tema imal' pravo ili nema vozit i ovaj njega pratiti ili slicno...
generalno je problem kod nasih drzavnih sluzbenika sto zloupotrebljavaju poziciju i ponasaju se kako im cejf, sišli s brda seljaci (pod ovim "seljaci" ne mislim na ljude zemljoradnike i slično nego na seljake đilkoše poput ovog koji "dijeli batine po cesti" ) i napokon imaju malo autoriteta i sad ponasaju se kao baje.
da je izasao i kulturno ga opomenuo tipa
"pravite prekrsaj"
"drzite rastojanje"
"ugrozavate sigurnost" i sl
ali ovo ponašanje nedolikuje koridi a kamoli...
kakva pratnja,kakvi politicari...ovo sinovi voze "tatine"aute pa sa ebaya kupili blinkere da se malo k...e po ulicama.pratnja je u koloni ne da se jedan po jedan izbaciva napamet na lijevu i pretice,