Ovdje vidim 3 vozila na kraju,ali ne vidim da im radi rotacija, isto tako koliko se sjecam negdje sam citao da i oni imaju određeno vrijeme do koliko sati smiju voziti pod rotacijom, isto tako valjda postoje izvanredne okolnosti pod kojima bi oni smjeli ugrozavati ostale sudionike u prometu (kao sto u ovom slucaju rade), a ne to raditi iz ciste bahatosti. Prije pogodine isto tako nisam namjerno dao nekom A6 da me prođe jer je bilo 19h, nije bio pod rotacijom pa blicnu kad je dosao,i onda mi pali i pokusava proci pa mi se ugurati na semaforu iz sporedne trake,a on sam u autu, e pa neces.
Isto slican slucaj neki dan, na M17 tocno na skretanjuj za aerodrom u Mostaru ovakav zatamnjeni passat,bez ikakvih oznaka prestize 3 auta iza mene, pa mene i jos 2 ispred,sve to na punoj liniji,a 50m nize stoji policija koja na tom mjestu bas zbog pune bude, stoje vani njih 2 i samo ga elegantno ispratise pogledom, toliko sam bio isfrustriran da sam posao stati da se posvađam s policijom jer me taj isti govnar bar 3x kaznio radi 15-25km/h preko ogranicenja, ali ga dobro poznajem, kao i datum kada je to bilo pa cekam sljedecu priliku da me kazni. Pa nisu ni oni uhvatili Boga za muda,postoji i za njih zakon, samo sto se ne provodi
Uz duzno postovanje hitnoj i policiji cu se uvijek sklonit u stranu i sici s ceste sto i radim, ali ovo ovamo je druga priča