Član
Ljudi imajte na umu da vozila sa treptacima imaju kojekakve povlastice za koje ni mi nemamo pojma i koje su dobili raznim dopunama zakona i kojekakve stvari. pustite ove sto pisu smije ne smije ovo ono nemojte nasjedat na to jer npr licno sam citao zakon za zatamljena stakla koji su mi policajci pokazali da ne smije vozilo biti zatamljeno osim sluzbenih vozila policije i kojekakvih raznih. tako i to mozda on sa svojim vozilom ima pravo da ide lijevom stranom i udari te i da budes kriv. to je ipak nadleznost drugih a ne nas obicnih smrtnika. dok god se mjesamo u branse u kojima nismo zato nam i jeste tako. a na kraju ja ne vidim prijetnju u ovoj recenici vec samo upozorenje. jer ajmo preformulisati recenicu ako izvrsis polukruzno gdje ima znak zabrane okretanja polukruznog i policajac kaze ako izvrsis radnju okretanja kaznicu te. da li je to prijetnja ili upozorenje? Ima i ona izreka nadji te mi recenicu najpostenijeg covjeka i dajte mi bilo koji dio te recenice i ja cu u njemu naci razlog da ga objesite. I pitanje prije LOCK-a teme: Kako bi se mi osjecali da dodju kojekakvi Sipovci dbovci itd da se trpaju u nas tuning i to a nemaju pojma o tome?