Član
CoL3 je napisao(la):da ja pitam,svirena mi nema bas dobar kontakt,moram da valja pritisnuti da svirne,skinuo bih da vidim,ali da li ce se aktivirati zracni jastuk,neznam kako to ide u novih auta,da li smijem skinuti sa volana samo svirenu ?
u pitau je volvo v40
Kod nekih auta senzor air baga je i na pojasu, sto znaci i prilikom udesa ako nisi svezan nece se aktivirat!!! Alobodno skini, jer senzor nije na air bagu! Vec na prednjem dijelu vozila, ili pojasu! Mada moze biti na jos nekim mjestima al ne na samom air bagu!
OggyBoy je napisao(la):Ako mjenjaš samo amortizere, a opruge ostaju, onda je malo jebenije, trebaju ti stege za opruge.
Dva mala spanera, za vezat neki teret, jednostavnije s njima nego s stegama! Ja skidam uvijek sa spanerima! Zadnje uspijem skinut cak sa jednim
aroctr je napisao(la):Sta teba uradit kad volan ne poravna sa točkovima, u staroga mi toledo 2003 god. kada se vozi pravo volan je zakrivljen malo udesno i točkovi onda budu ispravljeni. Nije puno zakrivljen al ipak nervira.
Oserafiti vola, vratit ga za koliko treba i ponovo stegnut!!!
dAF0N1 je napisao(la):e ovako mozda prije mjesec dva mi se desilo a evo nedavno isto... dok sam okreno kljuc motor se ponasao kao da nema snage,, kao da se pati da zavergla tako mozda 5-6 pokusaja u 2-3 minute i upali.. to mi se dva puta dogodilo pa sad do cega mozda to biti ?
Nije to do motora, ili akumulator, ili pixne na anlaseru! Jer kad odu pixne na anlaseru jednostavno on nema snage da vrti zamajac! Isto izgleda kao da je akumulator rika
BMW 316i 90god je napisao(la):Zanime me sta znaci kad se golf kecu dizelu dok je upaljen odrvne cep od ulja ali ga motor nazad povlaci :icon_question:
To je oki, to se trazi, a ne kad ozvoris cep da ga baca i po haubi