primus je napisao(la):Ajd da se nadovezem pa cu onda ja svoje pitanje...
@boleM
Ja imam Boru ali 1.9 tdi 81KW 2001.. ja ti mogu reci znaci sto se tice udobnosti da je na nivou, malo su potvde za nase puteve rupe i tak to ali je idealna stvarno! Ali eto meni bora dojadila nakon godinu i po! I po meni nije to upste skupo neg si cak i dobro prosao! Veliki pozdrav!!
Moje pitanje... sad sam nasao audia a6 2.4 benzin/plin da mijenjam za svoju boru jos cu i doplate neke dobiti super audi ali
audi je bio automatik pa je ubacen manuelni mijenjac sad je li to pametno sta ima li ko kakvog iskustva s tim da li ima problema daljnih itd?!
ado_d je napisao(la):Drug kontao uzimati bmw 3 e36.Motor je 1.6 sa plinom.Eh sad problem je sto je plin uzet polovan i stavljen na auto tako da nema atest ni papire. Moze li policija oko toga zajebavat i kako registrovati posto istice registracija uskoro?
MTR je napisao(la):ado_d je napisao(la):Drug kontao uzimati bmw 3 e36.Motor je 1.6 sa plinom.Eh sad problem je sto je plin uzet polovan i stavljen na auto tako da nema atest ni papire. Moze li policija oko toga zajebavat i kako registrovati posto istice registracija uskoro?
jebavat ce ga plin , policija nece