Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Automobilska pitanja - sitni problemi, savjeti i informacije

tayson

Član
pozz pokvario mi se motorić od brave gepeka sto otključava i zaključava imali igdje polovan za reno megana kupe
 

Hasim22

Član
Pozdrav, imam problem na autu kada pustim gas nesto struze, zapinje ne znam ni sam kako da objasnim, cuje se taj zvuk prilikom voznje ali malo se cuje kako nesto zuji ali kad pustim gas onda ubi skroz. Zamijenio sam lijevi kineticki posto je mandzetna bila skroz poderana pa sam mislio da je to problem. Vw Polo 1.4 44KW
 

tayson

Član
Pozz narode nece auto da mi upali u pitanju je reno megan kupe dodam kontakt auto nece da upali sta bi po vama moglo da bude
 

ElFatih

Član
Pozdrav! Golf 2 je u pitanju a problem je sljedeci.Kad smotam puni lijevi cuje se neko struganje.Sta bi mogao biti uzrok tog struganja? Zamijenio sam oba kineticka zgloba,krajnice,kugle,disk plocice.U iscekivanju odgovora lijep pozdrav!
 

MehemLED

Član
Trebaš ga probati dignuti na dizalicu, smotati puni lijevi i okretati točkove rukom ili da upališ auto, ubaciš u brzinu i pustiš da se okreću pa da tako probaš skontati šta bi moglo strugati. Meni jedino pada na pamet anker plata(lim koji bude iza diksa), zna da se iskrivi pa da nekada struže, ne znam šta bi drugo moglo biti.