edoze je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Iskreno meni ova natezanja oko manuelni vs automatik ista prica kao i dizel vs benzin :icon_biggrin:
ja samo cekam kad ce trizex,daki i ekipa zakuhat ko i na onoj temi:lol::lol:
Schumi je napisao(la):Nisam nikad vozio automatika tako da ne mogu nista reci ali sigurno je ponekad uzitak samo stiskati i pustati jednu papucicu medjutim vjerovatno brzo dosadi..Dobri stari shaltung,najbolji osjecaj
RCat je napisao(la):Schumi je napisao(la):Nisam nikad vozio automatika tako da ne mogu nista reci ali sigurno je ponekad uzitak samo stiskati i pustati jednu papucicu medjutim vjerovatno brzo dosadi..Dobri stari shaltung,najbolji osjecaj
vozila sam automatik (maserati spyder npr.) - nije lose da.. no vise volim saltanje
trizex je napisao(la):edoze je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Iskreno meni ova natezanja oko manuelni vs automatik ista prica kao i dizel vs benzin :icon_biggrin:
ja samo cekam kad ce trizex,daki i ekipa zakuhat ko i na onoj temi:lol::lol:
Ne mozemo da se odlucimo bil il ne bil
RCat je napisao(la):Schumi je napisao(la):Nisam nikad vozio automatika tako da ne mogu nista reci ali sigurno je ponekad uzitak samo stiskati i pustati jednu papucicu medjutim vjerovatno brzo dosadi..Dobri stari shaltung,najbolji osjecaj
vozila sam automatik (maserati spyder npr.) - nije lose da.. no vise volim saltanje
jaba78 je napisao(la):Manualni je zakon na Automatik se moras naviknuti ustvari moras zaboravit Ljevu nogu.
Dok sam ucio Mehaniku u Njemackoj dosao covjek sa Audi A4 automatik i nije imao desne noge pa je gas bio Lijevo. Meni je trebalo 20 min. za 300 m od prijema vozila do radione ruzan osjecaj do bola za vozit. Fino zavrsio sevis i trebalo Auto oprat i ja ostavim u praonu da se oprere pa bi majstor na probnu voznju samo sto sam se udaljio 100 m po sljedece Auto kad cujem prasak Audi pokupio pola praone.
A ovaj sto je radio u praoni upalio motor ubacio na D i stisnuo kvacilo :lol: :lol: :lol: :lol: Na kraju sam morao duze ostat peglat i pripremat Autija za lakiranje :lol: :lol: :lol: :lol:
stefanbg je napisao(la):automatic je sranje....
vidis i mi u srbiji vise volimo manualni, samo neko ko ne zna da uziva u voznji moze da vozi sa automatic manjacem.
sa manualnim lepo ko covek mozes da kontrolises br obrtaja...