ArminM je napisao(la):ja ti zaboravi reci da uradis image resize,da ti ne budu ovako velike slike. Ja o autu necu nista reci,dovoljno je sto ga vidjam stalno,pazi ga stari dok si u sarajevu,ne sikiraj se. Trebamo se sastat jedan dan pa da napravimo jedan photoshooting,zovnut cemo jos par cunera,pa da vidimo na sta ce to ispast![]()
Amel SF2 je napisao(la):Drug jako lijepa A6-ica vidim da je jako lijepo cuvas nastavi tako
Ovaj gril sto si lakirao u crno mu je takodjer jako lijepo sjeo a i oprema je jako dobra uglavnom Audi za 10![]()
edvaE2 je napisao(la):ArminM je napisao(la):ja ti zaboravi reci da uradis image resize,da ti ne budu ovako velike slike. Ja o autu necu nista reci,dovoljno je sto ga vidjam stalno,pazi ga stari dok si u sarajevu,ne sikiraj se. Trebamo se sastat jedan dan pa da napravimo jedan photoshooting,zovnut cemo jos par cunera,pa da vidimo na sta ce to ispast![]()
ma znas da sam ja za sve otvoren,
nikaki problem![]()
ArminM je napisao(la):edvaE2 je napisao(la):ArminM je napisao(la):ja ti zaboravi reci da uradis image resize,da ti ne budu ovako velike slike. Ja o autu necu nista reci,dovoljno je sto ga vidjam stalno,pazi ga stari dok si u sarajevu,ne sikiraj se. Trebamo se sastat jedan dan pa da napravimo jedan photoshooting,zovnut cemo jos par cunera,pa da vidimo na sta ce to ispast![]()
nikaki problem![]()
nemoj da cujem onda da je bilo kakve svadje,,,mada kad opet promislim neces ti Ibizu vidjat u dvoristu,osim navece,kad doticna spava:lol:
edvaE2 je napisao(la):ArminM je napisao(la):edvaE2 je napisao(la):ArminM je napisao(la):ja ti zaboravi reci da uradis image resize,da ti ne budu ovako velike slike. Ja o autu necu nista reci,dovoljno je sto ga vidjam stalno,pazi ga stari dok si u sarajevu,ne sikiraj se. Trebamo se sastat jedan dan pa da napravimo jedan photoshooting,zovnut cemo jos par cunera,pa da vidimo na sta ce to ispast![]()
nikaki problem![]()
nemoj da cujem onda da je bilo kakve svadje,,,mada kad opet promislim neces ti Ibizu vidjat u dvoristu,osim navece,kad doticna spava:lol:
nece ni tada biti u dvoristu,tada cu ostaviti debelog a uzeti malog pa idem u provod
![]()
Astra je napisao(la):odlican auto, ima li sta u planu
edvaE2 je napisao(la):Astra je napisao(la):odlican auto, ima li sta u planu
sad za sada nista posebno,za par dana dobijam xenone iz slovenije,obicne pozicije planiram zamijeniti sm diodama,maglenke uzeti neke bijele ili plave,mozda cak i tu uzeti diode i osvjetljenje registracije uzeti diode
@ArminM nista sakrivat kljuvece,ima da ih kopiram ako treba,heheheh
edvaE2 je napisao(la):hahahahahha
neki dan me zove i govori "jebo ti ovo,trosi vise od audija,mama mi dala 20km i ja za 2 dana potrosila
:lol: :lol: :lol: