ArminM je napisao(la):ja ti zaboravi reci da uradis image resize,da ti ne budu ovako velike slike. Ja o autu necu nista reci,dovoljno je sto ga vidjam stalno,pazi ga stari dok si u sarajevu,ne sikiraj se. Trebamo se sastat jedan dan pa da napravimo jedan photoshooting,zovnut cemo jos par cunera,pa da vidimo na sta ce to ispast
Amel SF2 je napisao(la):Drug jako lijepa A6-ica vidim da je jako lijepo cuvas nastavi tako
Ovaj gril sto si lakirao u crno mu je takodjer jako lijepo sjeo a i oprema je jako dobra uglavnom Audi za 10
edvaE2 je napisao(la):ArminM je napisao(la):ja ti zaboravi reci da uradis image resize,da ti ne budu ovako velike slike. Ja o autu necu nista reci,dovoljno je sto ga vidjam stalno,pazi ga stari dok si u sarajevu,ne sikiraj se. Trebamo se sastat jedan dan pa da napravimo jedan photoshooting,zovnut cemo jos par cunera,pa da vidimo na sta ce to ispast
ma znas da sam ja za sve otvoren,
nikaki problem
ArminM je napisao(la):edvaE2 je napisao(la):ArminM je napisao(la):ja ti zaboravi reci da uradis image resize,da ti ne budu ovako velike slike. Ja o autu necu nista reci,dovoljno je sto ga vidjam stalno,pazi ga stari dok si u sarajevu,ne sikiraj se. Trebamo se sastat jedan dan pa da napravimo jedan photoshooting,zovnut cemo jos par cunera,pa da vidimo na sta ce to ispast
nikaki problem
nemoj da cujem onda da je bilo kakve svadje,,,mada kad opet promislim neces ti Ibizu vidjat u dvoristu,osim navece,kad doticna spava:lol:
edvaE2 je napisao(la):ArminM je napisao(la):edvaE2 je napisao(la):ArminM je napisao(la):ja ti zaboravi reci da uradis image resize,da ti ne budu ovako velike slike. Ja o autu necu nista reci,dovoljno je sto ga vidjam stalno,pazi ga stari dok si u sarajevu,ne sikiraj se. Trebamo se sastat jedan dan pa da napravimo jedan photoshooting,zovnut cemo jos par cunera,pa da vidimo na sta ce to ispast
nikaki problem
nemoj da cujem onda da je bilo kakve svadje,,,mada kad opet promislim neces ti Ibizu vidjat u dvoristu,osim navece,kad doticna spava:lol:
nece ni tada biti u dvoristu,tada cu ostaviti debelog a uzeti malog pa idem u provod
Astra je napisao(la):odlican auto, ima li sta u planu
edvaE2 je napisao(la):Astra je napisao(la):odlican auto, ima li sta u planu
sad za sada nista posebno,za par dana dobijam xenone iz slovenije,obicne pozicije planiram zamijeniti sm diodama,maglenke uzeti neke bijele ili plave,mozda cak i tu uzeti diode i osvjetljenje registracije uzeti diode
@ArminM nista sakrivat kljuvece,ima da ih kopiram ako treba,heheheh
edvaE2 je napisao(la):hahahahahha
neki dan me zove i govori "jebo ti ovo,trosi vise od audija,mama mi dala 20km i ja za 2 dana potrosila
:lol: :lol: :lol: