Član
Mozda ti je do gps signala da kasni na mob.kod mene nije kasniko ni na 130+ kmh brzinama uvijek na vrijeme govori sve..kako skretanje tako i znakove i radar upozori stacionarni koji ima na prije 400-500m
Ide danas na testiranjeda dignem malo temu, korisnici android uređaja, probajte novu navigaciju HERE DRIVE, navigacija je od nokije, imate je na trg.play, skinete aplikaciju, downloadujete mape koje hocete i gas, sve jednostavno i besplatno.
Još da spomenem da mi je lakša i bolja od iGO i od navigon-a
IGO Israel, extra stvar. testirao sam ga u vise navrata, zemalja i telefona. nema greske, neovisno o brzini.
Meni se na Windowsu Garmin pokazao najboljimIma li za Windows mobile jos neka osim HERE DRIVE??
Hajde da vas prvo sve pozdravim, posto nisam usao ovde bas dugo vremena
Zerane, sta si uradio sa mapama, koje IGo mape koristis, kadasnje?. Ja sam imao ovu Izrael verziju al su mape mnogo siromasne, A uz telefon (Sony Xperia Z2) sam fabricki dobio NAVIGON , i kada sam downloadovao mape, ima sve moguce ulice, cak i po nekim selima i manjim gradovima. Al kad mi je prvi put zatrebala , vec je bilo proslo mesec dana jer je valjda bila neka "trial verzija" i onda sam se o jadu zabavio noci u 2 sata, i zalutao u neka sela, bilo mi doslo da ga pojedem .
Ajde postavi link i za igo i za mape...Skinuo sam neki torrent sa citavom evropom. Bukvalno ima svaka selundra tipa "Pizdici 84a"
Sad koji je tacno torrent, ne znam.. potrazicu pa vam javim