VR6Boki je napisao(la):
A sta mislite da se ukine probijanje klase u finalu, dali bi to nesto promjenilo?
Ne bi.
Ja mislim da bi ovo popravilo situaciju na dosta bolje!
Jer ljudi koji bi vozili 15.1 bi vozili 15 klasu bez oklijevanja a ovako da bi bio konkurentan moras voziti 14,5 pa samim tim cijelu klasu moras kalkulisati!
GocaS6 je napisao(la):
Al_Galone je napisao(la):
Svidja mi se tvoj prijedlog,ali jedino bi palilo kada bi se nagrade mjerile u hiljadama maraka i vise,
jer par stotina maraka je smjesno i onome sto vozi 15 i onome sto vozi 10sec u poredjenju sta su oni ulozili.
Budimo relani kod nas su nagrade vise revijalnog karaktera nego li nagradnog,jbg kad bude vecih sponzora bice i vecih nagrada.
A takodjer mislim da rijetko ko vozi radi nagrada,vozi se da bi pobjedio a nagrada je nesto sto dodje usput!
Budimo realni nagrade se mjere u hiljadama maraka, 80 auta je nagradni fond od 4000 km...
I mislim da grijesis, vjeruj mi SVI voze radi nagrada

...
Zato smo mi prosle godine probali dodatno motivirati vozace u ovim super brzim klasama sto smo i uspjeli mada nitko nije uspio odvoziti ono sto smo zadali lova je bila spremna...
Budimo realni bi li ti prvi vozio 16 klasu ako je razlika u nagradi izmedju 15 i 16 klase 300 ili 400 km? Nesto sumnjam da itko bi

...
Nagrad od 1000EUR je vec neka nagrada i mislio sam da se radi o hiljadama za jednu klasu a ne da dijelis 4000KM na 8 klasa!
Vjeruj mi niko tj velika vecina ne vozi radi nagrada! Ja znam bar 20 ljudi koji aktivno voze SR i nikad im primarno nije lova u igri!
Ako ubodes dobro i jeste ali to se uglavnom potrosi na cugu i meso i nesto benzina!
Odgovorno tvrdim da lova nikad nije bila glavni razlog ljudi koji dolaze na SR!