serialgf je napisao(la):
e vidite sad jednu stvar ovo je moje misljenje i samo moje ...
ovo sto vi pisete su veeeeelikeee gluposti (nek se uvrijedi ko hoce)..
Kakva vam je logika da derete jedni druge i uzimate jedni drugima pare i povecavate uplate za natjecanje ...Kakav je to organizator koji ne moze naci sponzora za minimum 500 km po jednoj klasi ....
Postavlja se pitanje da li treba uopste ici na takvo takmicenje i da li se ti ljudi zapitaju sta rade i povodom cega oni to sve rade..
e vidite sada jednu stvar kazete da vam nije do para e pa lazete sada vam ja dajem jednu drugu soluciju ..
Ja cu dati iz svog dzepa 500 km da se sastanemo u subotu ili nedjelju i rostiljamo na bjelasnici , igmanu ili gdje hocete povedete djevojke i uzivamo igramo lopte ,odbojke ,saha kome sta odgovara i druzimo se ...Ovaj street race je ustvari upravo to.. ili da li vam odgovara ovako . Kada god neko bude organizovao street race sa nagradom od 100 km ja cu se ponuditi da dam 500 km da napravimo rosiljadu po vasem izboru...
DAKLE NEMA TAKMICENJA...nema nagrada samo druzenje i zajebancija bez zavisti ,ljubomore , losih namjera, ogovaranje , laganja ,jer sam do sada samo to vidio na ovakvim manifestacijama....
i da ne otimati jedni drugima pare jer se uvijek za te nase pare mozemo mi sastati i negdje drugo i napraviti zezanciju
pozz
Ti se svakako tek od ove godine, koliko sam ja upucena, takmicis, stoga vjerovatno i ne gledas na takmicenje kao ovi ostali, i kada procitas Vekin post o tome kako je kad pehar doneses kuci onda ces i vidjeti da nije svima samo rostiljanje u glavi. A i Madzidu nijedno druzenje svijeta ne moze zamjeniti titulu King Of Europe.
Ne shvataj ovo licno, samo ti govorim da vise nije stvar dolaska vec prezentiranja svog rada ne samo organizatorima vec gledocima sirom BiH u kojima organizujemo manifestacije.
Madzidov BMW, Vekina Škoda i ostala auta su prošle godine se pojavila od Sarajeva, Modriče, Mostara, Tuzle, Brčkog pa čak i do Bihaća, i u svakom gradu su bili atrakcija što im je sigurno prijalo i laskalo jer su potvrdili da su dobar posao obavili. Oni to rade iz ljubavi zasigurno ali ne da im stoji auto u garazi il da idu na rositljanje na Bjelasnicu. Za sve ima mjesto i prilika, a ove manifestacije su prije svega prezentacija necijeg dostignuca.
Sto se tice povecavanja startnine, nije to problem, ja cu danas pozvat Madzida u redakciju, da sa direkcijom poprica i da se to usaglasi i usvoji. No jedna stvar se nece mjenjati a to je da se mjesaju klase.
Ukoliko imate dodatnih prijedloga, javite se Madzidu da ih moze predloziti