Kako god skontas , na jednom trebaju da budu zvucnici. E sad onaj drugi samo dovedes n taj prvi. Npr sa izlaza za pojacalo na aux in dje kazws d je dobar zvuk . To bi ti bilo naj jednostavnije , sam sebi nastiklas kablne mogu da prodajem jer je konzola vec pravljena za ova dva, tj za ovaj dvd, a pioneer ne bi da prodajem jer ima super zvuk, a i nisam pri parama sad da nesto kupujem...
xomax ima aux in napred, a na pioneeru je aux iza, i mislim da je out
Ako taj dvd player ima aux in normalno da ima s prijeda medju komandama da prebaci na aux ( logicno - combe )Opet nisi procitao. Covjek je rekao da mu je los zvuk preko dvd.
Znaci nema seme da bude obrnuto
Ma ja , tih 8 zica standardno front left front right rear left rear right , i oni su svi sa snagom koju mp3 dvd ili sta vec posjeduje. Na njih zvucnike i deri. Ali pored njih postoje isto neki izlazi na cinceve na obicne zice ili uz dzek na zice (mora postojat) e sa njih treba prespojiti na tu stereo bananu ali treba gledati da ne pobrce polove i et loseg zvuka.De ti to malo bolje pojasni. Nike covjek elektricar....koliko znam radio ima 8 zica za izlaz i 4 zice za ulaz...gdje ti nadjes taj suhi napon?