svaki proizvođač model na odlasku izbacuje sa napucanom opremom, tako i i ovaj golf 6, jer najesen stiže SEDMICAaServis je napisao(la):Gledao sam golfa sa rabit paketom koji je više nego solidno opremljne čini mi se da mi je spominjao neku uštedu od 6000km a sjećam se i prije koja je cijena bila golfa sa tom opremom tako da je to super paket, koliko se sjaćam bilo je metalik lak, sportska sjedišta, kilmatronik, mp3 8 zvučnika, maglo,coming home,centralno daljinsko, zatamljena zadnja, zatamljenje retrovizo, retrovizori el, alu 15 i taj golf tsi 1.2 sa 85ks je 29 i nešto...tako da polo mora biti dosta jeftini...
Neznam sad kako je sa polom al ima opreme solidno taj rabit paket..mislim da ti ide abs, 4 vrata elektro, klima, maglo,alu15,pritisak u gumam, senzor za kišu,bord plus,el retor, hrom paket mp3...
Taj rabit ti dođe kao balkan plus paket
'Polo Rabbit koji je dostupan sa 3 benzinska i 3 dizelska motora ili Golf Rabbit koji je dostupan sa 4 benzinska i 3 dizelska motora.'tipovac je napisao(la):svaki proizvođač model na odlasku izbacuje sa napucanom opremom, tako i i ovaj golf 6, jer najesen stiže SEDMICAaServis je napisao(la):Gledao sam golfa sa rabit paketom koji je više nego solidno opremljne čini mi se da mi je spominjao neku uštedu od 6000km a sjećam se i prije koja je cijena bila golfa sa tom opremom tako da je to super paket, koliko se sjaćam bilo je metalik lak, sportska sjedišta, kilmatronik, mp3 8 zvučnika, maglo,coming home,centralno daljinsko, zatamljena zadnja, zatamljenje retrovizo, retrovizori el, alu 15 i taj golf tsi 1.2 sa 85ks je 29 i nešto...tako da polo mora biti dosta jeftini...
Neznam sad kako je sa polom al ima opreme solidno taj rabit paket..mislim da ti ide abs, 4 vrata elektro, klima, maglo,alu15,pritisak u gumam, senzor za kišu,bord plus,el retor, hrom paket mp3...
Taj rabit ti dođe kao balkan plus paket
Polo sa rabbit pketom dolazi SAMO UZ 70 KS a čovjek hoće 105 KS
aServis je napisao(la):'Polo Rabbit koji je dostupan sa 3 benzinska i 3 dizelska motora ili Golf Rabbit koji je dostupan sa 4 benzinska i 3 dizelska motora.'
Volkswagenovi bestselleri, Golf i Polo, umotani u poseban paket opreme Rabbit. Šta sadrže paketi opreme Rabbit? Sadrže sve i to po cijenama već od: Polo Rabbit sa benzinskim motorom od 1.2l - 21.999 KM (cijena sa PDV-om) i Golf Rabbit sa benzinskim motorom 1.4l od 28.999 KM (cijena sa PDV-om). Brzo se odlučite za Polo Rabbit koji je dostupan sa 3 benzinska i 3 dizelska motora ili Golf Rabbit koji je dostupan sa 4 benzinska i 3 dizelska motora. Privlačni, odvažni i tako bogato opremljeni!
Oprema Golf Rabbit:
metalik lak;
centralno daljinsko zaključavanje;
dvozonska automatska klima;
CD mp3 uređaj sa 8 zvučnika;
svjetla za maglu;
električno podesiva vanjska ogledala sa grijanjem;
mali kožni paket;
srednji naslon za ruke naprijed sa pretincem;
četvero vrata sa električnim podizačima stakala naprijed i nazad;
aluminijske felge 15";
sportska sjedišta naprijed podesiva po visini, sa podrškom za leđa i džepovima za odlaganje;
senzor za kišu;
coming - leaving home funkcija;
automatsko zatamnjenje unutrašnjeg ogledala;
multifunkcionalni putni računar "Plus";
kontrolni pokazatelj stanja pritiska u gumama;
srednji naslon za ruke nazad, sa otvorom za skije;
65% zatamnjenje zadnjih bočnih stakala i zadnjeg stakla; te
aluminijski rezervni točak punih dimenzija.
Oprema Polo Rabbit:
ABS
četvoro vrata sa električnim podizačima stakala;
daljinsko centralno zaključavanje;
klima uređaj;
aluminijske felge 15";
hlađeni pretinac za rukavice;
svjetla za maglu;
multimedijalna utičnica AUX-IN;
trokraki kožni volan;
ručica mjenjača i ručne kočnice presvučene kožom;
bord kompjuter;