sema911 je napisao(la):ako uzmes taj 1,2 bilo ciji nadam se da ne planir uz kako brdo pentrat
i da kazete uzimite kia hudalihi i te nude garanciju 7 god 150kkm pa procitajte ugovor sta je pod garancijom i kako vazi ta garancija
Limpi je napisao(la):cjenovno do 20milja, koja gore-dole, i samo novo. molicu bez uleta "aaa kakvu bestiju mozes dovuci za te pare", to me ne zanima, novo je novo, miris i kada znam da niko nije pustao golubove unutra prije mene
Limpi je napisao(la):sema911 je napisao(la):ako uzmes taj 1,2 bilo ciji nadam se da ne planir uz kako brdo pentrat
i da kazete uzimite kia hudalihi i te nude garanciju 7 god 150kkm pa procitajte ugovor sta je pod garancijom i kako vazi ta garancija
:icon_eek: nije u pitanju 1.2 htp i slicni, vec tsi sa malenom turbinom te 77kw, u relativno manjem autu...
polo me malo isfurao, cjenovno heh sada iz bube, polo zec 1.2 tsi, sa alarmom i jos nekim karafekama 27 i kusur :icon_rolleyes:
ovaj hjundai mi poruzan kao i fobia hahah
trebam i vrancuze pregledat :icon_biggrin:
zadnja-kocnica je napisao(la):Limpi je napisao(la):cjenovno do 20milja, koja gore-dole, i samo novo. molicu bez uleta "aaa kakvu bestiju mozes dovuci za te pare", to me ne zanima, novo je novo, miris i kada znam da niko nije pustao golubove unutra prije mene
to ti samo mislis za goluba da ga niko nije pustio u novom autu
sema911 je napisao(la):Limpi je napisao(la):sema911 je napisao(la):ako uzmes taj 1,2 bilo ciji nadam se da ne planir uz kako brdo pentrat
:icon_eek: nije u pitanju 1.2 htp i slicni, vec tsi sa malenom turbinom te 77kw, u relativno manjem autu...
polo me malo isfurao, cjenovno heh sada iz bube, polo zec 1.2 tsi, sa alarmom i jos nekim karafekama 27 i kusur :icon_rolleyes:
ovaj hjundai mi poruzan kao i fobia hahah
trebam i vrancuze pregledat :icon_biggrin:
ok al meni nekako to 1,2
kako si dosao do cifre od 27 i kusur 22kkm je auto sa pdv i registracija sad zvao asa auto jesi to doplatio za rezervnu gumu, upaljac
svidjal ti se up,city go, il seat
a seat ibiza sat ibiza reference sa 1,4 85 ps 20,270km sa pdv sta ima od opreme neznam
al sretno u kupovini u svakom slucajuu
Little Dragon je napisao(la):idi na opel.ba imas konfigurator , sam sastavis auto ubacis svu opremu koju zelis a tamo ti se cifra pojavljuje tako je najlakse
adi187 je napisao(la):Kupi onda onaj megan novi ne mora ni biti full opreme nek ima klimu allu felge i dosta je
Cudi me da niko pezo nije spomenuo :icon_rolleyes:
Imas 208 1.4 VTi 95 KS :icon_smile: