Cestitke,i malo ponija je ali s obzirom da je u pitanju turbo benzinac tj max elastican motor imati ces osjecaj da ova Fabia leti kao da je N/A sa 150 ks .Naravno 100 ks je 100 ks i nece ici bolje nego sto treba ici atmo 100 ks :icon_biggrin: ali zbog velike elasticnosti nakon atmosferca bit ces vjerovatno odusevljen motorom osim ako nema kakvu turbo rupetinu.Nisam vozio ali predpostavljam :icon_biggrin: dovoljno je pogledati lijepo ispeglanu krivulju momenta motora.Limpi je napisao(la):s1ck je napisao(la):iako je meni fabia mk2 jedan od najodvratnijih auta u zadnje vrijeme, ova monte carlo dosta bolje izgleda cak sto vise kad se METNU neke malo agresivnije felge izgedace pravo dobro
btw koji je to motor?
a jasta je vec ruzna, slazemo se, i sam sam to spomenuo... al ova monte carlo meni ljepsa od rs-ice... motor vec spomenuti, tsi o kojem se prica 100ponija, pa kud puklo da puklo heh goni ga... jedino cak malo konja za ovako "agresivan" izgled, al neka
GTI FAN je napisao(la):Cestitke,i malo ponija je ali s obzirom da je u pitanju turbo benzinac tj max elastican motor imati ces osjecaj da ova Fabia leti kao da je N/A sa 150 ks .Naravno 100 ks je 100 ks i nece ici bolje nego sto treba ici atmo 100 ks :icon_biggrin: ali zbog velike elasticnosti nakon atmosferca bit ces vjerovatno odusevljen motorom osim ako nema kakvu turbo rupetinu.Nisam vozio ali predpostavljam :icon_biggrin: dovoljno je pogledati lijepo ispeglanu krivulju momenta motora.Limpi je napisao(la):s1ck je napisao(la):iako je meni fabia mk2 jedan od najodvratnijih auta u zadnje vrijeme, ova monte carlo dosta bolje izgleda cak sto vise kad se METNU neke malo agresivnije felge izgedace pravo dobro
btw koji je to motor?
a jasta je vec ruzna, slazemo se, i sam sam to spomenuo... al ova monte carlo meni ljepsa od rs-ice... motor vec spomenuti, tsi o kojem se prica 100ponija, pa kud puklo da puklo heh goni ga... jedino cak malo konja za ovako "agresivan" izgled, al neka