Član
OggyBoy je napisao(la):KIA Pro Cee'd.
isto sam predlagao ali me niko ne uzima za ozbiljno. ia onaj model 1.4b sa cini mi se 81kw, prespreman auto
OggyBoy je napisao(la):KIA Pro Cee'd.
ArminM je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):KIA Pro Cee'd.
isto sam predlagao ali me niko ne uzima za ozbiljno. ia onaj model 1.4b sa cini mi se 81kw, prespreman auto
zadnja-kocnica je napisao(la):Limpi je napisao(la):cjenovno do 20milja, koja gore-dole, i samo novo. molicu bez uleta "aaa kakvu bestiju mozes dovuci za te pare", to me ne zanima, novo je novo, miris i kada znam da niko nije pustao golubove unutra prije mene
to ti samo mislis za goluba da ga niko nije pustio u novom autu
emir_89 je napisao(la):ArminM je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):KIA Pro Cee'd.
ja ne znam ima li uopste u prodaji u salonu pro ceed, nova tek treba izaci, tako da nezz da li i dalje prodaju staru...
IGY je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):idi na opel.ba imas konfigurator , sam sastavis auto ubacis svu opremu koju zelis a tamo ti se cifra pojavljuje tako je najlakse
za tebe izgleda na svijetu ne postoji nista osim opela....
aServis je napisao(la):Ako samo gledaš motor 77kw to je za pola i više nego taman, potrošnja kobinovana po spec 5,3L što znači od 4,5l do 7l možeš očekivati potrošnju....što je po meni super...
Al kad ja na fabji mogu izvući sledeću potošnju onda možeš i ti nešto slično očelkivati
pun rezervar 91km (2,35l) = 38l /650km*100 = 5,8l vožnja grad sa predgrađem...to je moja računica na nekoliko rezervara..
I nabere se tu još neki stvari u odnosu na dizel...servis rega tj ono što te čeka svake godien..
Što se dalje tiče opreme, malo ih lomi znaju oni dati fina popusta, zajebi onu priču dobićeš gratis patosnice, prvu pomoć i sl gluposti to svako dobije, pregovaraj i samo pregovaraj..
Ja bi ti predložio da odeš i da malo live pogledaš u salonima obično oni imaju izložene te modele a može se i probati...
Ako pucaš na neki izgled i to onda je tu polo i corsa ako nepucaš onda ćeš najviše dobiti sa fabijom...