ANDROID NAVIGACIJA NA MOBITEL

ANDROID NAVIGACIJA NA MOBITEL

kveščn jedan: a kako sa Windows mobile. koje navigacije koristite? ako iko koristi mobitele windowsom ***** ti mene
 
odmah dok pokrenem aplikaciju on sam skida putem intetneta ,.... koliko sam skuzio ne mogu sam ubaciti :(
naci cu tu verziju pa da probam bas ...
enesse jesil rijesio sta sto se tice ove navigacije i ja sam sam s tim istim problemima
sve ide do onog kada treba da se ko fol nesto registruje i tada mi izbaci gresku ko i kod tebe ako si rijesio podijeli s nama svoje znanje
;)
 
Legend
nisam nikako uspio druze
na kraju svega toga instaliram iGO i ona radi , ali mane : pre teska aplikacija , sporije trazi satelite
gledao sam u drustva navigon i ono je idealno za android
 
ma i ja tragam za svim i svacim mada tu treba izgleda neki patch ko i kod ovih igara sto se placaju da bi radile
ma i ja sam testiro sve sad mi stoji CoPilot na telefonu ali mi nije ono bas extra da kazes fale po bosni sela koliko hoces a zaseoci imaju nigdje veze al haj nema veze za sad mi je na raspolaganju mada imo bih volju ovu NAVIGON da stavim i testiram idem s root-om telefona pa cu novi ROM ubacit s updatima za telefon valjda ce nakon toga proradit :)
 
Administrator
Instalirao sam navigon na telefon i kako sam isprobao malo je spora. E sad, prikaz izgleda malo smiješno, jer nije panorama. Ima li mogućnost da se panorama ubaci?
 
Član
imam ja navigon, skinu crackovanu verziju inace vidim ja je oko 79e. (il je bila) po meni ekstra navigacija isao sam i po njemackoj sa njom, a i sarajevo je odlicno odradjeno.
 
Može li mi neko šibnuti link odakle skidati aplikacije za android tablet, slomih se da skinem neke programe koji se plaćaju na playstore-u ?
 
Snađoh se za par stranica, međutim skinem Navigon i skine mi onih 500mb nekih fajlova i onda neće da se pokrene. Pa ako može neko link za iGo Primo da mi proslijedi, pošto ja nalazim samo na torente.
 
Top