bad_look je napisao(la):Lijepo nema šta sve fino utegnuto...sve pohvale...pozzzz
Limpi je napisao(la):fino fino :icon_biggrin: al kockice glavne, kako ista vidis od njih
passat2003 je napisao(la):dobro napredujes ..dobra ideja sa ovim cudom za stik .....respect.....a kocke su zakon ....imam iste samo u crnoj verziji ( i mislim da su malo manje al samo malo,haha )
ArminM je napisao(la):cije su roletne stradale
kako ti stizes sve ovo svegati, vazda te srecem na cesti,pa zato pitam
u biti za vecinu stvari mi je drago sto odradis, moze covjek sam sebi svasta da napravi. fino napreduje passat, na kraju ces imat bolje farove nego da si kupio neke aftermarket, samo rokaj
Davor_ je napisao(la):Skini obrve pls
A dobra ti profilna
Nexus je napisao(la):jesu ti noge rutave:lol:
ArminM je napisao(la):mogu doci sa sokom ako hoces, cisto da te ubijam u pojam, pivo ne nosim do daljnjeg, auto ne cuniram jos dalje od toga:lol::lol::lol:
navrnem ti jedan dan, najgore je sto ne znam kad si kuci kad nisi, nemam ti ni broja telefona, a cesto mi je dosadno pa idem u ribu,, al da imam sta drugo da radim mozda i bi. sad sam vazda burazu u zenici, jos je u bolnici, al navrnem ti, zanima me ovo sto radis oko angel eye i tih zajebancija